Chocolate Bar
V zraku · buzz buzz

Chocolate Bar je pop-up pub, v celoti izdelan iz čokolade. Pub je odgovor pivovarne Carlsberg na vprašanje, ki ga ni nihče zastavil: ”Kaj če bi Carlsberg izdeloval čokoladne ploščice?” Odgovor je užitna in funkcionalna pivnica, kjer vam pivo strežejo za pultom iz čokolade v čokoladnih kozarcih.

Če bi obstajala pivnica v tovarni Willyja Wonke, bi bila gotovo takšna, kot je Chocolate Bar, pop-up pub iz čokolade, ki ga je v sodelovanju s pivovarno Carlsberg v Londonu (Shoreditch) v slogu tradicionalnih angleških pubov postavila kiparka v čokoladi in hrani Prudence Staite.

PREBERITE ŠE: Kopanje v pivu: pivska kopel v Avstriji

Chocolate Bar je stal nekaj dni pred zidom pivovarne Old Truman Brewery, v njem pa so stregli pivo v čokoladnih pivskih kozarcih, imeli izobešen čokoladni pikado, tudi barski stoli in televizijski zaslon pa so bili iz čokolade. V zgornjem posnetku si lahko ogledate, kako so gostje uživali v pubu iz čokolade, ki je nastajal tri mesece, zanj pa so porabili pol tone čokolade.

Chocolate BarOdpri galerijo
KKŠ Summer FEST 2016 #KKŠSF16: KKŠ Summer Fest 2016 Zakaj bi morali spati goli? Zakaj bi morali spati goli? BTC Izziv V treh mesecih do popolne postave za poletje Velikonočna jajca Odličen način, kako porabiti ostanke velikonočnih jajc · ·