Chocolate Bar – pub, izdelan iz čokolade

Chocolate Bar

Chocolate Bar je pop-up pub, v celoti izdelan iz čokolade. Pub je odgovor pivovarne Carlsberg na vprašanje, ki ga ni nihče zastavil: ''Kaj če bi Carlsberg izdeloval čokoladne ploščice?'' Odgovor je užitna in funkcionalna pivnica, kjer vam pivo strežejo za pultom iz čokolade v čokoladnih kozarcih.

Če bi obstajala pivnica v tovarni Willyja Wonke, bi bila gotovo takšna, kot je Chocolate Bar, pop-up pub iz čokolade, ki ga je v sodelovanju s pivovarno Carlsberg v Londonu (Shoreditch) v slogu tradicionalnih angleških pubov postavila kiparka v čokoladi in hrani Prudence Staite.

PREBERITE ŠE: Kopanje v pivu: pivska kopel v Avstriji


Chocolate Bar je stal nekaj dni pred zidom pivovarne Old Truman Brewery, v njem pa so stregli pivo v čokoladnih pivskih kozarcih, imeli izobešen čokoladni pikado, tudi barski stoli in televizijski zaslon pa so bili iz čokolade. V zgornjem posnetku si lahko ogledate, kako so gostje uživali v pubu iz čokolade, ki je nastajal tri mesece, zanj pa so porabili pol tone čokolade.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
20+ ljudi z neverjetno lepoto, ki so nas čisto navdušili!