2014-1009-Heckler-Design-266-F1-1024x682 2
Utrip mesta · dom

Nered je za nekatere vir navdiha, spet za druge prava nočna mora. Da bi se znebili kaosa okoli pisalne mize, so pri Heckler Design oblikovali Cliff – set lično oblikovanih pisarniških pripomočkov, ki v trenutku organizirajo delavno površino in poskrbijo, da je vse na svojem mestu.

Cliff bo mesto našel na pisalni mizi ali drugi delavni površini, kjer bo poskrbel za red in urejen izgled. Pomagal bo skriti kable vseh elektronskih naprav, drobnarije pospravil na svoje mesto in jih skril, ko le teh ne potrebujemo. Vse bo na svojem mestu in v dosegu roke. Set vsebuje stojalo za monitor, ki skriva tudi dva predalčka za odlaganje in shranjevanje drobnarij, univerzalno stojalo za tablični računalnik in stojalo za slušalke.

Set pisarniških pripomočkov Cliff, ki so ga oblikovali pri Heckler Design, je izdelan iz debelega in lasersko rezanega jekla in je prevlečen s plastjo, ki je odporna na prah, kar nam bo v pisarni prišlo še posebej prav. Urejena pisarniška miza pomeni bolj osredotočeno delo in Cliff je definitivno ergonomski pripomoček, ki poleg tega v pisarno vnese še nekaj stila.

Pisarniški pripomočki CliffOdpri galerijo
naslovna-december-2014_0 2 Škatlica – idealno božično darilo zanjo s slovenskim poreklom cover2 Ikea: Kinodvorana, v kateri gledamo filme kar iz postelje MC09 Minicity: prvi ljubljanski otroški interaktivni tematski park PicMonkey Collage 10 DIY idej: okraski za novoletno jelko ·