fbpx

Vstani! To je najboljša stoječa miza ErgoHide: spremeni vaš delovni prostor in pozitivno vpliva na vaše zdravje

najboljša stoječa miza
Foto: Ergohide
Zadnjič posodobljeno:

Je to najboljša stoječa miza? Slovenske inovativne stoječe mize ErgoHide združujejo prilagojen dizajn in učinkovito upravljanje kablov za spodbujanje bolj zdravega in produktivnejšega delovnega prostora. Dvignite svoje delovne izkušnje " na nov nivo" in se poslovite od nelagodja!

Ali ste utrujeni od bolečin, ki jih prinaša večurno sedenje za mizo? ErgoHide je tukaj, da vodi revolucijo stoječe mize, saj ponuja popolno mešanico prilagajanja, inovacij in koristi za zdravje.
To je najboljša stoječa miza – Ergohide.

Prilagojen delovni prostor s sistemom mize ErgoHide

Izjemna lastnost ErgoHide je njegova prilagodljiva oblika. Za svojo mizo izberite med masivnim hrastovim lesom ali “inženirskimi materiali” ter tako izberite mizno ploščo, ki ustreza vašim potrebam. S tremi različnimi delovnimi površinami za možnosti iz masivnega lesa in MDF (vlaknene plošče srednje gostote) lahko ustvarite delovni prostor, ki odraža vaš slog in želje. A pri znamki EgoHide se niso zaustavili tu. Naredijo vam tudi mizo, popolnoma po vaših merah. Enostavno vaše želje vpišete v konfigurator!

Možnosti podnožja vključujejo visokokakovostno nastavljivo podnožje z vrhunskimi tristopenjskimi dvižnimi nogami, ki jih poganjata dva ločena motorja, kar zagotavlja odlično stabilnost, širok razpon višine, tiho delovanje ter zaznavanje in preprečevanje trkov. Na voljo je tudi stilsko in kakovostno fiksno podnožje.

Rešitve ErgoHide za upravljanje kablov so enako inovativne, s podaljšanim predalom z odstranljivimi kvadratnimi pokrovi na obeh straneh. Ta zasnova omogoča enostavno nadgradnjo in praktične dodatke, kot so vgrajeni polnilniki za telefon, vgrajeni razdelilniki, stojala za slušalke, police za monitorje in držala za pijačo.

Popolna modularnost sistema ErgoHide

Z dodatki kot so polica za monitor, stojalo za računalnik, zareza za postavitev prenosnika, urejevalnik predmetov, namizna svetilka, ali stojalo za mizo. Najboljša stoječa miza se popolnoma prilagodi potrebam uporabnika. Sestavite pa si jo v enostavnem konfiguratorju.

najboljša stoječa miza
Foto: Ergohide

Zdravstvene koristi stoječih miz so že dokazane!

Stoječe mize so postale priljubljene, saj vse več ljudi išče načine za izboljšanje svojega zdravja in produktivnosti pri delu. Uporabnikom omogočajo stoječe delo in tako poskrbijo za odmor od negativnih učinkov dolgotrajnega sedenja. Glede na študijo, objavljeno v Annals of Internal Medicine, je prekomerno sedenje povezano s povečanim tveganjem za bolezni srca in ožilja, sladkorno bolezen in prezgodnjo smrt.

Izmenjava med sedenjem in stanjem lahko pomaga ublažiti obremenitev hrbta, vratu in ramen. Ohranja vašo hrbtenico v gibanju, kar zmanjšuje tveganje za razvoj akutne ali kronične bolečine. Stanje prav tako vključuje vaše mišice in preprečuje izgubo mišic, ki je lahko posledica daljšega sedenja.

Foto: Ergohide
Po vsej verjetnosti najboljša stoječa miza. Znamka Ergohide, da 5 letno garancijo na izdelek.

Izboljšana osredotočenost in produktivnost sta drugi prednosti stoječe mize. Redno stanje lahko poveča pretok kisika v vaše možgane, izboljša koncentracijo in vas naredi bolj budne med delovnikom.

Čeprav stoječe mize morda niso najboljša rešitev za hujšanje, je študija v Journal of Physical Activity and Health pokazala, da stoje porabi nekoliko več kalorij kot sedenje (približno 88 kalorij/uro v primerjavi z 80 kalorijami/uro). Poleg tega stanje pomaga, da se raven krvnega sladkorja po obroku hitreje povrne na normalno raven, kar lahko zmanjša tveganje za razvoj sladkorne bolezni tipa 2.

Poenostavitev življenjskega sloga s stoječo mizo

Če želite čim bolj izkoristiti prednosti stoječe mize, se je bistveno, da se postopoma prilagodite njeni uporabi. Začnite s 30 do 60 minutami na dan in sčasoma podaljšujte trajanje. Eksperimentirajte z različnimi časovnimi intervali za stanje in sedenje, da ugotovite, kaj vam najbolj ustreza.

Foto: Ergohide
Brezstično polnjenje telefona brez odvečnih kablov je le eden od množice dodatkov Ergohide.

Ne pozabite, da lahko nekatere naloge, zlasti tiste, ki zahtevajo fine motorične sposobnosti, natančneje izvajate, ko sedite. Stoječe mize morda niso primerne za vsakogar, vendar so obetavna možnost za tiste, ki želijo izboljšati svoje zdravje in produktivnost pri delu.

Medtem ko dolgoročni vpliv stoječih miz na zdravje zahteva nadaljnje raziskave, obstoječi dokazi kažejo, da lahko pozitivno vplivajo tako na dobro počutje kot na delovno učinkovitost. Ko bo izvedenih več študij, bomo morda bolje razumeli njihov polni potencial.

Foto: Ergohide Mizo lahko uporabljate kot popolnoma normalno mizo. V nekaj trenutkih pa se slednja spremeni v najboljšo stoječo mizo.

Cene sistema mize ErgoHide se prilagodijo vašemu proračunu

Najboljša stoječa miza ErgoHide je zasnovana za različne proračune, začenši z dostopno ceno 980 € brez dodatkov. Svojo mizo lahko personalizirate z dodatnimi dodatki, ki so na voljo za ločen nakup, in jo prilagodite svojim posebnim potrebam. Najbolj priljubljene kombinacije običajno stanejo okoli 1.200 €. za mizo z vsemi dodatki pa boste odšteli okoli 1500 evrov. Če želite raziskati različne možnosti in ustvariti svojo idealno stoječo mizo, pojdite na spletni konfigurator ErgoHide in začnite zgraditi popoln delovni prostor zase.

Inovativne stoječe mize ErgoHide ponujajo personalizirano in učinkovito rešitev delovnega prostora, ki spodbuja bolj zdravo in produktivno delovno okolje. S sprejetjem življenjskega sloga stoječe mize in lajšanjem tega lahko uživate v prednostih zmanjšanega nelagodja in povečane koncentracije. Čeprav so potrebne dodatne raziskave za potrditev vseh potencialnih prednosti za zdravje, so stoječe mize ErgoHide korak v pravo smer za tiste, ki želijo med delom ostati aktivni in osredotočeni.

Dodatne Informacije

ergohide.com

Vsebina lahko vsebuje partnerske povezave!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.