Brezbarvna kava Clear Coffee
Utrip mesta · kulinarika

Kavo poleg značilnega vonja spremlja tudi značilna črna barva. Ne pravimo ji zaman črni eliksir. Bi pili brezbarvno kavo? Prav takšna je Clear Coffee, ki je sploh prva brezbarvna kava na svetu. Hvaležni vam bodo vaši zobje, z njo pa se poslavljajo tudi trdovratni kavni madeži.

Obožujete črno kavo? Ste se pripravljeni ločiti od njene značilne barve? CLR CFF (Clear Coffee) je prva brezbarvna kava na svetu. Izdelana je po naravni poti, po še ne videnih metodah. Ima vse stimulativne učinke kave, le črne barve ne. Zaradi barve jo boste zlahka zamenjali za vodo.

PREBERITE ŠE: Črno zrno: kolumbijsko črno zlato v vaši skodelici

Iznašla sta jo David in Adam Nagy. Izdelana je iz sveže pražene kave Arabica (arabski kakavovec) in čiste vode. Ima edinstven okus in aromo.

Kava naj bi veljala za enega od največjih sovražnikov naših zob, saj naj bi povzročala potemnitev zob. Z brezbarvno kavo CLR CFF teh težav ne bo. Ima manj kalorij (le 2 grama na 100 ml), je brez konzervansov, dodanih arom, sladkorja, maščob, sladil in stabilizatorjev.

Galerija – Brezbarvna kava CLR CFF:

Brezbarvna kava Clear CoffeeOdpri galerijo
13923780_1941821609377600_8617835861955276913_ocover TaStrletov sladoled: slasten domač sladoled s Strletove kmetije Kroglice Ooho Ooho: namesto plastenke jedilna kroglica Ločitvene torte Ločitvene torte – presenetljiva kulinarična uspešnica Pasji sladoled Pasja sladoledarna Don Paletto ponuja pasji sladoled, ki ga lahko ližejo tudi ljudje · ·