Coca-Cola
Utrip mesta · šport

V soboto, 8. julija 2017, so Blejsko jezero že enajstič zapored oblegali navdušeni tekači, udeleženci Nočne 10ke, ki jo organizira društvo Vitezi dobrega teka pod generalnim sponzorstvom Coca-Cole. Izmed 3.003 udeležencev Nočne 10ke si je 35 tekmovalcev brezplačno udeležbo zaslužilo z odličnim rezultatom v projektu Moja olimpijska norma ob podpori Coca-Cole.

Coca-Cola v Sloveniji je letos v okviru projekta Moja olimpijska norma, ki ga je organiziral Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez, izmed vseh udeležencev izžrebala 35 tekačev z zavezo, da podelijo startnino za Nočno 10ko tistim, ki bodo dosegli svojo olimpijsko normo. Izkazalo se je, da je ta izziv uspešno opravilo vseh 35 izžrebancev. Ti so se udeležili Nočne 10ke v spremstvu Jureta Koširja.

PREBERITE ŠE: COCA-COLA PODPIRA OLIMPIJSKO GIBANJE V SLOVENIJI DO LETA 2020

Jure Košir, ambasador teka in Nočne 10ke: »S Coca-Colo sem začel sodelovati pred dvema letoma na projektu Pospeši ritem, ki je bil za mnoge prelomnica, da so sami začeli teči. Coca-Cola je v veliki meri zaslužna tudi za odlično organizacijo Nočne 10ke. Všeč mi je njihov koncept, da podpirajo tako profesionalni kot rekreativni šport.« Projekta Moja olimpijska norma in Nočna 10ka sta del številnih aktivnosti, ki jih Coca-Cola v Sloveniji pod okriljem pobude #vednopodpiraj in štiriletnega partnerstva z OKS-ZŠZ načrtuje v obdobju do zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018. S pobudo #vednopodpiraj spodbuja potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in, predvsem, da jih brezpogojno podpirajo.

1 Raft za najbolj divje vode, s katerim ne boste imeli težav 1000-500-citymagazine-cover Kako kupiti primeren sup? Alenka Dovžan - 1-v2 Alenka Dovžan: ”Neomajna podpora je velika motivacija.” Coca-Cola podpisala sponzorsko pogodbo z OKS-ZŠZ (2) Coca-Cola podpira olimpijsko gibanje v Sloveniji do leta 2020 · ·