fbpx

NAGRADNA IGRA: Poteguj se za Fiesta vikend!

Ti je všeč nova Ford Fiesta? Potem se s sodelovanjem v preprosti nagradni igri poteguj za vikend z novo Ford Fiesto.

Na slovenske ceste bo v kratkem zapeljala nova Ford Fiesta, ki navdušuje s svojimi raznovrstnimi lastnostmi. Zato vam jo v nekaj odstavkih predstavljamo in tako namigujemo, kam naj vas potegne kreativnosti pri norih idejah za preživljanje prostega časa s Ford Fiesto.

Eleganten videz

Pri novi Fiesti videz in zaključki opreme kljub številnim ostalim prednostim niso bili nikjer zapostavljeni. Avto ima karakter, je seksi, eleganten in opazen. Na cesti ne ostane neopazen, predvsem pa se zdi pomembno, da je dizajn tako zunanjosti kot notranjosti resnično všečen. Pomembna je tudi duša, ne samo zunanjost.

Povezljivost

Fordov sistem SYNC 3 poveže in preslika vaš pametni telefon na uporabniški vmesnik, torej na velik zaslon na dotik, ki je zlahka berljiv in predvsem priročen za opravljanje klicev, narekovanje sporočil, predvajanje naložene glasbe, navigacijo, res praktično polnjenje telefona in še za toliko drugih možnosti.

Ozvočenje

Nova Fiesta je zasnovana z materiali, ki še dodatno vpijajo zvok, hkrati pa ponuja vrhunski zvočni sistem B&O Play s 675 W moči, s kar 10 zvočniki in 360-stopinjsko izkušnjo zvoka.

Ford Fiesta je res zabaven avtomobil! Zato nam spodaj sporočite, kakšno zabavo (fiesto) si boste z njo privoščili in kam se boste z njo odpravili. Med odgovori, prispelimi do 10. 9. 2017, bomo naključno izžrebali enega srečneža, ki bo novo Fiesto prejel za podaljšan vikend. Dobitnik nove Fieste za en vikend bo 11. septembra objavljen na citymagazine.si in obveščen po e-pošti.

Nagradno vprašanje

Kakšno fiesto [zabavo] si boste privoščili z novo Ford Fiesto in kam se boste z njo odpravili?
[emailpetition id=”151″]

Dodatne Informacije

Več informacij:
ford.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.