Hamburger že čaka na vas!
V zraku · tehnologija

Svet stremi k popolni avtomatizaciji dela. Zato niti ni tako presenetljivo, da kmalu hrane več ne bodo pripravljali ljudje, temveč roboti. Ali vas mika, da poskusite hamburger, ki je pripravljen brez pomoči človeka?

Creator Burger Robot je naprava, ki v višino meri nekaj več kot 4 metre in je namenjena pripravi slastnih hamburgerjev. Sestavlja jo kar 350 senzorjev in 20 računalnikov. Ti prispevajo vsak svoj delež k ustvarjanju jedi, ki je pripravljena v vsega petih minutah.

Stranke naročilo oddajo pri upravitelju robota, ki nato Creatorju sporoči, kakšen hamburger mora pripraviti. Na voljo so različne vrste svežih štručk, zelenjave, sira in kar 15 različnih omak. Pozabiti ne smemo niti na pleskavico, narejeno iz pašne govedine, in priljubljene rezine steaka.

Prva restavracija, v kateri bo mogoče dobiti edinstvene hamburgerje, se bo v San Franciscu odprla 27. junija. Ustvarjalci so raziskavam in razvoju posvetili kar 8 let časa. S svojo inovacijo želijo znižati ceno kakovostne hrane, zato so se odločili, da kupcem hamburgerje ponujajo po ceni 6 dolarjev, kar je preračunano nekaj več kot 5 evrov.


201804_CRA_Scribit_WorldMap Te hude tehnološke inovacije bodo že kmalu na voljo timaran S tem trimaranom je mogoče potovati po vodi SolarStratos Prihaja prvo komercialno letalo na sončni pogon! InstagramTV. Instagram: IGTV omogoča objavljanje enournih videoposnetkov · · · · ·