Koncert: Šarmantna Anna Calvi se vrača v Kino Šiška

Po štirih letih se šarmantna Anna Calvi vrača v Kino Šiška. Tokrat bo na sporedu predstavitev njenega novega albuma z naslovom Hunter. Izjemnemu vokalu, zaradi česar se Anna laska s primerjavami glasbenih ikon, kot so Patti Smith in PJ Harvey, ter nežnim melodijam bomo lahko prisluhnili 20. novembra 2018 v Kinu Šiška v Ljubljani. Vstopnice so že v prodaji. Do 12. avgusta 2018 jih lahko dobite po znižani ceni.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kino Šiška

Organizator

Kino Šiška

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

16 €

Šarmantna Anna Calvi se vrača v Kino Šiška! Štiri leta po razprodanem koncertu bomo hrepeneči končno dočakali odgovor na vzklike »we want more«. Anna Calvi bo v Kinu Šiška nastopila 20. novembra 2018, tokrat oborožena z novim albumom z naslovom Hunter. Že od začetka njene kariere, leta 2011, jo mediji kujejo med zvezde svetovnega formata, s svojim žametnim vokalom pa si je Anna Calvi prislužila primerjave s Patti Smith in PJ Harveyjem. Novo ploščo, pri kateri sta sodelovala tudi klaviaturist Adrian Utley (Portishead) in basist Martyn Casey (Nick Cave and the Bad Seeds), zaznamujejo predvsem feministične in seksualne tematike. Vstopnice za koncert so že v prodaji. Do 12. avgusta 2018 jih lahko kupite po znižani ceni.  Da bo čakanje na jesen lažje, pa prisluhnite spodnji pesmi iz nove plošče Hunter.

PREBERITE ŠE: Koncert: Brit Floyd, najboljša tribute skupina Pink Floydov, se vračajo v Slovenijo

Dodatne Informacije

Več informacij:
annacalvi.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!