fbpx

Hauser najavil koncert v Zagrebu 2023: prepustite se ritmu upornika z violončelom

Hauser - koncert Arena Zagreb

Foto: hauserofficial.com

Svetovno znani violočelist Hauser, eden od ustanoviteljev zasedbe 2Cellos, bo 25. oktobra 2023 okviru svetovne turneje "Rebell with a cello", nastopil v Zagrebu. Po zadnji, rekordno hitro razprodani turneji 2Cellos, nam bo ta superzvezdnik med violončelisti in vizualni umetnik predstavil vrhunski glasbeni show.

In kaj nam pripravlja Hauser v Zagrebu? Hauser na prvi samostojni turneji “Rebel with a Cello” obljublja novo vizijo, spektakel in neponovljivo izkušnjo, na kateri ne bodo manjkali vizualni elementi, kot so posebni pirotehnični scenski efekti, ki jih popolno združuje s svojim romantičnim zvokom in stilom igranja. V nadaljevanju preberite, kje kupiti vstopnico za koncert Hauserja v Areni Zagreb.

Foto: hauserofficial.com

Koncert Hauser, Arena Zagreb

In medtem, ko ta glasbeni romantik v svoj novi show vključuje vse, kar so njegovi oboževalci in oboževalke spoznali in vzljubili pri njegovih dosedanjih nastopih, kot sta recimo izjemno popularni pesmi “Beach Party” in “Alone Together”, Hauserjeva debitantska solo turneja postavlja njegove žive nastope na povsem novo raven, v kateri združuje ritmični retro zvok z modernimi plesnimi uspešnicami, torej vse to, kar je predstavil na svojem nedavno objavljenem albumu “The Player”.

Foto: hauserofficial.com

Naslanjajoč se uspeh Hauserjevega prvega albuma “Classic” iz leta 2020, ki se je povzpel na prvo mesto Billboardove lestvice klasičnih albumov, je album “The Player” njegovo doslej najinventivnejše delo. Pri svojem eklektičnem izboru pesmi, ki jih je reinpretiral na tem albumu, vse od Shakire do legendarnega kubanskega skladatelja Osvalda Farresa, se je naslanjal na svoje skoraj enciklopedično poznavanje latino glasbe. Ognjevite pesmi, kot so “Livin’ la Vida Loca” Rickyja Martina, “Let’s Get Loud” Jennifer Lopez ali Shakirin “Waka Waka” bodo razplesale zagrebško Areno na višku koncerta, pred tem pa se boste lahko sprostili in navžili romantičnih latino balad.

Moja vizija je, da je prvi del koncerti bolj klasičen, v drugi polovici pa se mi bodo pridružili orkester in pihalna sekcija, in skupaj bomo vse vzpodbudili k plesu. Te pesmi imajo radi številni in vznemirjen se ob temu, da jih bom lahko ponudil na način, na katerega jih doslej še nihče ni slišal – komaj čakam, da bom lahko zanesel njihovo radost, ljubezen in energijo po svetu,
– je pred pričetkom turneje povedal Hauser.

Hauser kraljuje na družbenih omrežjih

Del Hauserjeve uspešnosti je tudi več kot milijov sledilcev njegovega YouTube kanala, Facebook strani in Instagrama, z mednarodno bazo oboževalcev, ki še naprej narašča. Z milijardami audiostreamov in ogledov videospotov na družabnih omrežjih, je ta violončelist fenomen, ki povezuje virtuoznost s čisto strastjo.

Kje kupiti vstopnico za koncert Hauserja v Zagrebu?

Vstopnice za koncert Hauserja v Zagrebu v organizaciji Charm Music so že na voljo na spletni strani eventim.si in na vseh njihovih pooblaščenih prodajnih mestih (Petrol, OMV, Pošta Slovenije, Big Bang, Trafike 3DVA, (K)kiosk, hiše vstopnic Eventim …)

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.