8
V zraku · buzz buzz

Talentiran ukrajinski fotograf Vyacheslav Mishchenko je v svoj fotografski objektiv ujel miniaturni svet narave in jo povzdignil na nivo, ki prikazuje kako bi izgledal svet, če bi ga opazovali skozi oči mravlje, polža ali kuščarja.

Zanimanje za miniaturni svet narave prihaja iz njegove mladosti, ko je z očetom hodil nabirat gobe in se prebijal skozi svet žuželk. Z leti je svoje fotografsko znanje izpopolnil in se odločil ujeti magične scene živalskega sveta skozi fotografski objektiv. Mishchenko fotografira male živalice v njihovem naravnem okolju. Fotografije prikazujejo polža v sožitju s kapljicami vode, dveh polžev med poljubljanjem in insekte, ki se pretegujejo skozi vrzeli. Fotograf ima barvito zgodovino in delo odseva širok izbor umetniških del. Na njegovem seznamu najdemo tudi slikarska dela in izdelke iz lesa.

Mali svet polžkov si poglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover-oglasi 30 tiskanih oglasov, ki so enostavno genialni 500px 5 Nežne fotografije prikazujejo kaj sanjajo dojenčki 12 Slavni glasbeniki kot glavne zvezde na vintage plakatih Kirby Chambliss (USA) - Action Red Bull Air Race – Nori posnetki največjih adrenalinskih norosti · · · ·