Popeye, Malta
Utrip mesta · destinacija

Po nekem čudnem naključju je merilo za dobro destinacijo število turistov, ki jo obišče – torej več je turistov, boljša je destinacija. A to ne drži vedno. Na svetu najdemo več sto draguljev, rajev na Zemlji, ki začuda med popotniki še niso tako priljubljeni. Tukaj so čudoviti kraji, ki jih moramo obiskati, preden jih preplavijo turisti!

Dobra novica za vse ljubitelje potovanj! Na svetu še vedno obstajajo skriti kotički, raji na Zemlji, ki jih turisti še niso ‘uničili’. To so čudoviti dragulji, kjer lahko navadni smrtniki uživamo v božanskem, kraji, kjer je doma nedolžnost. Morda ste imeli srečo in ste katero od teh destinacij že uspeli obiskati, če ne, pa vas bomo sedaj prepričali, da so vašega obiska še kako vredni.

PREBERITE ŠE: Neverjetni hoteli, ki te bodo popolnoma obnoreli

Galerija – čudoviti kraji, ki jih morate obiskati, preden jih preplavijo turisti

Blagaj, Bosna in HercegovinaOdpri galerijo

Slovenska smučišča - cenik 2016/2017 Slovenska smučišča – cene smučarskih kart 2016/2017 Budimpešta – Budimpeški božični sejem je eden najlepših v Evropi. Tja se zgrnejo turisti z vsega sveta. Najbolj priljubljen sejem se odvija na rustikalnem trgu Vörösmarty. Čarobni božični sejmi v bližini, ki jih še niste obiskali Tonyjeva soba, Hotel Nox Najlepše ljubljanske hotelske sobe in apartmaji Planetarium Ljubljana Planetarium Ljubljana – vesolje v malem sredi prestolnice · · · · · · · · · ·