Dan v življenju Darth Vaderja, če bi bil navaden smrtnik.
V zraku · buzz buzz

Premiera filma Vojna zvezd: Sila se prebuja je vse bliže, a tokrat si ne bomo pogledali svežega napovednika, ampak to, kako je videti dan v življenju Darth Vaderja, glavnega negativca sage Vojna Zvezd, če bi bil Anakin Skywalker navaden smrtnik, ki počne povsem vsakdanje stvari, kot so nakupovanje, branje knjig in pitje kave.

Kaj če bi bil Darth Vader navaden smrtnik in bi se dnevno soočal z istimi problemi in rituali kot običajen človek? Prav to je zanimalo poljskega fotografa Pawla Kadysza, ki sicer ni vstopil v um slovitega negativca iz serije filmov Vojna zvezd, si je pa na glavo poveznil prepoznavno čelado in Sith Lorda ”začopatil” ob dnevih, ko s svojimi Storm Trooperji ni želel zavladati celotni galaksiji in je namesto nasprotnikov s seznama črtal stvari, ki jih je moral nakupiti v trgovini.

PREBERITE ŠE: Vojna zvezd: znani avtomobili kot liki iz filmske sage Star Wars

Pawel Kadysz želi serijo fotografij dopolnjevati dnevno, in to kar 365 dni zapored. Njegove Darth Vader selfije najdete tu: tookapic.com.

Dan v življenju Darth Vaderja:
Dan v življenju Darth Vaderja, če bi bil navaden smrtnik.Odpri galerijo

Lupljenje pomaranče Kako pomarančo najlažje olupimo? Inge Prader in poustvaritev slik Gustava Klimta Inge Prader – ko Gustav Klimt oživi photo-original.jpg Music for Cats: terapevtska glasba za mačke Svetovne znamenitosti pod vodo Znamenitosti, ki bodo zaradi globalnega segrevanja končale pod vodo ·