fbpx

Volkswagen ID. Buzz Obi-Wan Kenobi: svetla in temna stran Sile

Volkswagen ID. Buzz Obi-Wan Kenobi; Foto: volkswagen-newsroom.com

Ob izidu nove serije iz sage Vojna zvezd, ki tokrat govori o Obi-Wan Kenobiju, so pri Lucasfilms in Volkswagnu predstavili posebni različici električnega modela ID. Buzz. Svetlo stran predstavlja potniška različica, temno pa tovorna različica.

Volkswagen je za novodobnega in futurističnega ʺBullyaʺ, ki ga poganja elektrika, že pričel zbirati naročila. ID. Buzz je na voljo v več različicah, ravnokar pa sta se predstavili še dve, ki pa ju na žalost ne boste mogli kupiti. Gre namreč za unikatni različici, ki so ju predstavili ob Disneyevi premieri najnovejše serije iz sage Vojna zvezd, ki govori o enem izmed najboljših likov celotne sage, Jedijskem vitezu Obi-Wan Kenobiju.

Volkswagen in oblikovalci Lucasfilma so ob premieri pripravili dve različici električnega Volkswagna ID. Buzz. Svetlo stran predstavlja potniška izvedenka, temno stran pa tovorna. Različica, ki predstavlja svetlo stran, se predstavlja v beli in bež barvi, ki ponazarjata tuniko Jedijskega viteza. Dodatki iz kroma predstavljajo poklon vesoljskih plovilom in droidom iz sage, medtem ko modra barva ponazarja barvo svetlobnega meča, ki ga uporablja Obi-Wan. Na 21-palčnih platiščih in stranskih oknih lahko zasledimo logotip upornikov.

Volkswagen ID. Buzz Obi-Wan Kenobi; Foto: volkswagen-newsroom.com

Temno stran predstavlja tovorniška različica električnega ID.Buzz. Tu prevladuje črna barva, ki jo dopolnjuje rdeča, ki je enaka bravi svetlobnega meča, ki ga v sagi vihti Darth Vader. Tudi v tem primeru zasledimo logotipe na platiščih in oknih, a tokrat z emblemom Glaktičnega imperija.

Dodatne Informacije

volkswagen.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!