V zraku · buzz buzz

Če spolnih igračk nimate namena obešati na veliki zvon, potem boste nedvomno navdušeni nad temi minimalističnimi in diskretnimi spolnimi igračkami, ki se zlahka skrijejo med naše običajne stvari. Tukaj so diskretne spolne igračke, ki navdušujejo z dizajnom in funkcionalnostjo.

Little Rooster

Čeprav je Little Rooster prej videti kot lopatica kot pa spolna igračka, je to dejansko vibrator z budilko … za čudovito prebujanje.
Little Rooster
Več: Za orgazmično prebujanje – budilka, ki je tudi vibrator!

Hi – Full Body Massager

Hi – Full Body Massager je zasnovan tako, da stimulira več erogenih točk hkrati in nas pravi do orgazma kar prek oblačil.
indiegogo.com

LELO MIA

Močen vibrator prihaja v velikosti šminke, polnimo pa ga lahko prek USB-kabla.
LELO

Adam and Eve I Rub My Duckie

Vibrator? Kje? Ta majhna račka je ena od najbolj diskretnih spolnih igračk. Le pazljivo, da se ne pomeša med igrače vaših otrok.
Adam and Eve

Ooh By Je Joue No. 3 Cock Ring Electric Blue

Zakaj se ne bi odločili za obroček za penis, ki je videti kot obesek za ključe?
Fab

Dame Products Eva

Ne samo, da je vibrator Eva popolnoma majhen (in nadvse ljubek), temveč je tudi zlahka nosljiv. Majhne ročice namreč držijo vibrator na sramnih ustnicah.
Dame Products

Crave Vesper

Tudi ta vibrator je nosljiv, le da na nekoliko drugačen način. Nosimo ga lahko namreč kot obesek na verižici, na voljo pa imamo tudi personalizirano gravuro.
Crave

Fun Factory Flexi Felix

Analne kroglice zlahka pakiramo, pa tudi opazne niso.
Fun Factory

Iroha Vibe Kushi Cream

Od daleč lahko vibrator Kushi Cream zlahka zamenjamo za školjko. A to je velikoooo boljša stvar kot pa školjka … Je namreč vibrator s petimi hitrostmi.
Babeland

Vibrator je dovolj majhen, da ga lahko nosimo okoli prsta.
Babeland

PREBERITE ŠE: Kaj o nas pove naša najljubša spolna igračka?

Bijoux Indiscrets Twenty One

Ko smo že ravno pri prstanih … Ta vibrirajoč diamant lahko brez skrbi shranimo med drug nakit.
Bijoux Indiscrets

Tenga Tenga Egg

Je to velikonočno jajce ali pripomoček za masturbacijo? Slednje … v zelo pametni embalaži.
Liberator

Lovehoney Tease by Lovehoney Black Silky Restraints

Svileni trakovi so mehki in dolgi ter odlični za začetnike na BDSM-področju. Samo bonus je, da so videti kot del poslovne obleke.
Lovehoney

CalExotics Pleasure Pearls

Še ena školjka več. Ti biseri (poznani tudi kot vaginalne kroglice) so skriti v školjki, na katero bi bila ponosna tudi Morska deklica.
PinkCherry

Njoy Pure Wand

Spoznajte svoj nov najljubši dildo – hitro in enostavno se ga čisti, je idealen za igre mrzlo/vroče in priznajmo, odlično je videti tudi kot obtežilnik za papir.
Njoy

Jimmy Jane Hello Touch

Ta nosljiv vibrator lahko izboljša predigro in sam spolni akt, prav tako pa ne zasede veliko prostora.
Jimmy Jane
Več: Hello Touch X: spolna igračka za pare

Adam and Eve Ahhh Bullet Of Love

Bullet vibratorja pač ne smemo spustiti s seznama. Majhen vibrator je meri komaj 4 centimetre, kar ga gotovo uvršča med najbolj diskretne spolne igračke.
Adam and Eve


Največji tanker  Seawise Giant meri 458 metrov, na fotografiji je v newyorškem Centralnem parku. A Quick Perspective – fotografije, ki stvari postavijo v perspektivo Prvi seks - razlike med pričakovanji in realnostjo Razlike med pričakovanji in realnostjo, ko z nekom prvič skočimo med rjuhe Trainsurfing Trainsurfing oz. surfanje na vlaku – norost, ki je obnorela ruske najstnike Blisk strele WMO razkril najdaljši in najdlje trajajoči blisk strele v zgodovini · · ·