Servieta v obliki božičnega drevesa
Utrip mesta · dom

Tako kot vsak december boste tudi tokrat verjetno za praznike doma gostili sorodnike in prijatelje in tudi tokrat jih ne boste želeli razočarati s postrežbo. Prvi vtis boste naredili že z dekoracijo mize, in če želite res navdušiti, vam bo nekaj znanja iz zlaganja prtičkov prišlo še kako prav. Naučite se narediti božično drevo iz prtička in navdušite svoje goste kot še nikoli.

Znate mizo dekorirati zgolj z napol preganjenimi prtički? Prav lepo zloženi prtički so pogosto pika na i praznično pogrnjeni mizi. Želite okrasiti svojo božično mizo s prtičkom v obliki božičnega drevesa?

Zlaganje prtičkov se zdi komplicirano zgolj, če ne poznamo navodil. V nekaj preprostih korakih lahko namreč tudi brez posebnega znanja in ročnih spretnosti zvijete prtiček v obliko božičnega drevesa, ki bo zasenčil vse ostalo na mizi.

PREBERITE ŠE: 15 trikov, ki bodo naredili ta božič nepozaben

Če bi se radi naučili, kako ob praznovanju narediti kaj več od na pol prepognjenega prtička, zgolj sledite spodnjim navodilom in z zgibanjem prtička vam bo iz njega uspelo narediti zanimivo božično drevo. Nobene posebne umetnosti ni.

DIY – božično drevo iz prtička:


Dekor v barvah dragih kamnov 7 top trendov za dom v letu 2017 Namizna svetilka Mono Lamp Mono Lamp – namizna svetilka z motivom testne slike Lep prtič, spet s snežinko. Za velik učinek potrebujete zgolj to. Dekoracija božične in silvestrske mize: čudoviti in preprosti pogrinjki Erotične ilustracije za odrasle Erotično pobarvanko za odrasle zdaj ponuja tudi Pornhub · · · · · · · · ·