fbpx

DIY: naredite božično drevo iz prtička

Servieta v obliki božičnega drevesa

Tako kot vsak december boste tudi tokrat verjetno za praznike doma gostili sorodnike in prijatelje in tudi tokrat jih ne boste želeli razočarati s postrežbo. Prvi vtis boste naredili že z dekoracijo mize, in če želite res navdušiti, vam bo nekaj znanja iz zlaganja prtičkov prišlo še kako prav. Naučite se narediti božično drevo iz prtička in navdušite svoje goste kot še nikoli.

Znate mizo dekorirati zgolj z napol preganjenimi prtički? Prav lepo zloženi prtički so pogosto pika na i praznično pogrnjeni mizi. Želite okrasiti svojo božično mizo s prtičkom v obliki božičnega drevesa?

Serviete v obliki božičnega drevesa.
Prtički v obliki božičnega drevesa

Zlaganje prtičkov se zdi komplicirano zgolj, če ne poznamo navodil. V nekaj preprostih korakih lahko namreč tudi brez posebnega znanja in ročnih spretnosti zvijete prtiček v obliko božičnega drevesa, ki bo zasenčil vse ostalo na mizi.

PREBERITE ŠE: 15 trikov, ki bodo naredili ta božič nepozaben

S servieto v obliki božičnega drevesa boste definitivno navdušili.
S prtičkom v obliki božičnega drevesa boste zagotovo navdušili.

Če bi se radi naučili, kako ob praznovanju narediti kaj več od na pol prepognjenega prtička, zgolj sledite spodnjim navodilom in z zgibanjem prtička vam bo iz njega uspelo narediti zanimivo božično drevo. Nobene posebne umetnosti ni.

DIY – božično drevo iz prtička:

Dodatne Informacije

Več informacij:
sandandsisal.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!