DIY: Pom-pom obroč za lase, inspiriran s cvetno krono Beyoncé iz revije Vogue, je modni dodatek, ki ga morate ustvariti.
Utrip mesta · moda

Verjetno živite pod kamnom, če še zmeraj niste videli naslovne fotografije Beyoncé za revijo Vogue, ki z razkošno krono iz rož, belo romantično obleko in sijočim se ‘nenaličenim’ obrazom ponazori nebeško lepoto, združeno v ekstravaganci in minimalizmu. Poustvari njen ‘diva look’ s tem pisanim pop-pom obročem za lase.

Prestižne revije so bralce v preteklosti nemalokrat presenetile s svežimi in posebnimi naslovnicami, letos pa je zagotovo veliko prahu dvignila Beyoncé s cvetno krono, ki jo tudi vi lahko ustvarite doma. Podala se bo k vsem vašim modnim kombinacijam, pa še zasijali boste tik pred hitro bližajočem se koncu poletja.

Če želite prihraniti čas, lahko na spletu kupite ta epski modni kos.

Tisti, ki imate radi ustvarjanje z lastnimi rokami, pa boste za stvaritev tega lasnega obroča potrebovali:

  • obroč
  • mehka barvna preja (barve po želji)
  • pištolo z lepilom (lahko tudi sekundno lepilo, a bodite pozorni pri uporabi in lepljenju pom-pomov)
  • škarje

USTVARJANJE:

Najprej naredite pom-pome, ki so zelo preprosto narediti, a so zamudni. Izberite eno barvo preje in jo začnite ovijati okoli baze (to je lahko jedilna vilica, kvadraten izrez iz kartona, majhna škatla) – večja kot je osnova, večji je pom-pom.

Nadaljujte z ovijanjem, da dobite želeno obliko. Za boljši končni rezultat naj bodo velikosti pom-pomov različne. Preden z baze snamete navoj preje, jo po sredini na rahlo pritrdite s prejo. Ko jo snamete z baze, pa prejo močno pritrdite na sredino, nato pa s škarjami na obeh straneh razrežite nastale zanke, da ustvarite pom-pom.

Ko ste naredili pom-pome, jih po potrebi porežite, da dobijo lepo obliko. Načrtujte razporeditev po obroču in jih z vročim lepilom pritrdite na obroč.

In voilá, dobili ste pisani pom-pom obroč za lase za dive, s katerim boste poletje zaključili na pravi način. Pa še v jesen lahko z njim vstopite, ko se lasje začnejo boriti z vetrom.

Ob naslednjem naročilu v McDonald'su boste morda prejeli tudi obutev. Kako je videti Nikeov model copatov, ki ga je navdahnil McDonald’s? Gucci x SEGA: čevelj, ki združuje modno eleganco z igrivim svetom iger. Gucci x SEGA: čevelj, ki združuje modno eleganco z igrivim svetom iger Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? reebok victoria beckham Reebok x Victoria Beckham: najbolj epska športna oblačila, združena z visoko modo · · · ·