DIY: Pom-pom obroč za lase, navdihnjen s cvetno krono Beyoncé, je dodatek, ki ga morate imeti

DIY: Pom-pom obroč za lase, inspiriran s cvetno krono Beyoncé iz revije Vogue, je modni dodatek, ki ga morate ustvariti.

Verjetno živite pod kamnom, če še zmeraj niste videli naslovne fotografije Beyoncé za revijo Vogue, ki z razkošno krono iz rož, belo romantično obleko in sijočim se ‘nenaličenim’ obrazom ponazori nebeško lepoto, združeno v ekstravaganci in minimalizmu. Poustvari njen ‘diva look’ s tem pisanim pop-pom obročem za lase.

Prestižne revije so bralce v preteklosti nemalokrat presenetile s svežimi in posebnimi naslovnicami, letos pa je zagotovo veliko prahu dvignila Beyoncé s cvetno krono, ki jo tudi vi lahko ustvarite doma. Podala se bo k vsem vašim modnim kombinacijam, pa še zasijali boste tik pred hitro bližajočem se koncu poletja.

Če želite prihraniti čas, lahko na spletu kupite ta epski modni kos.

Tisti, ki imate radi ustvarjanje z lastnimi rokami, pa boste za stvaritev tega lasnega obroča potrebovali:

  • obroč
  • mehka barvna preja (barve po želji)
  • pištolo z lepilom (lahko tudi sekundno lepilo, a bodite pozorni pri uporabi in lepljenju pom-pomov)
  • škarje
Potrebujete: škarje, lepilo, prejo in obroč.
Potrebujete: škarje, lepilo, prejo in obroč.

USTVARJANJE:

Najprej naredite pom-pome, ki so zelo preprosto narediti, a so zamudni. Izberite eno barvo preje in jo začnite ovijati okoli baze (to je lahko jedilna vilica, kvadraten izrez iz kartona, majhna škatla) – večja kot je osnova, večji je pom-pom.

Navijanje preje okoli baze.
Navijanje preje okoli baze.

Nadaljujte z ovijanjem, da dobite želeno obliko. Za boljši končni rezultat naj bodo velikosti pom-pomov različne. Preden z baze snamete navoj preje, jo po sredini na rahlo pritrdite s prejo. Ko jo snamete z baze, pa prejo močno pritrdite na sredino, nato pa s škarjami na obeh straneh razrežite nastale zanke, da ustvarite pom-pom.

S škarjami zanke zarežite, da nastane pom-pom.
S škarjami zanke zarežite, da nastane pom-pom.

Ko ste naredili pom-pome, jih po potrebi porežite, da dobijo lepo obliko. Načrtujte razporeditev po obroču in jih z vročim lepilom pritrdite na obroč.

Z lepilom pom-pome pritrdite na obroč.
Z lepilom pom-pome pritrdite na obroč.

In voilá, dobili ste pisani pom-pom obroč za lase za dive, s katerim boste poletje zaključili na pravi način. Pa še v jesen lahko z njim vstopite, ko se lasje začnejo boriti z vetrom.

Obroč je pripravljen za uporabo!
Obroč je pripravljen za uporabo!

Dodatne Informacije

Več informacij:
elitedaily.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Saye: blagovna znamka trajnostnih superg, ki navduši s svojim videzom in zgodbo!