scandinavian-under-the-roof-apartment
Utrip mesta · dom

Zdi se, da se nekateri ljudje rodijo s stilom. Vendarle se moramo zavedati, da je za doseganje stilske dovršenosti potrebna velika mera truda. Poglejmo nekaj enostavnih trikov, s katerimi bo tudi naš dom bližje nonšalantni popolnosti.

Geometrijske oblike

Tako kot bogata ogrlica polepša monokrom modni videz, geometrijske skulpture in vzorci na pohištvu pretvorijo naš dom v prostor, ki kar kriči po artistični eleganci.

2. Zelenje

V kolikor hočemo v prostor vnesti nekaj svežine, barve in celo življenja, za kavč ali na okrasno mizico postavimo bogat fikus. Ljudje s stilom si ne predstavljajo življenja brez prelepih šopkov in čudovitih grmičkov.

3. Elegantno pregrinjalo

Elegantno mehko pregrinjalo doda našemu domu teksturo, udobje in luksuzen pridih. Pazimo, da je izdelano iz kakovostnih naravnih materialov.

PREBERITE ŠE: Sodobni bralni kotiček – fotelj, ki spominja na magične trdnjave iz otroštva

4. Vintage kosi

Vintage pohištvo polepša prostor tako kot vintage torbica polepša modno kombinacijo. Še posebej prefinjeno bomo izpadli, če bomo prelepo starino prinesli s potovanja v eksotične dežele.

5. Živalski vzorci

Tudi osebe z dovršenim stilom imajo sem ter tja rade vročekrven živalski vzorec. Vendarle z njim nikoli ne pretiravajo.

6. Kasika v novodobni preobleki

Nekatere stvari ne gredo nikoli iz mode. Stajliš ljudje stavijo na prenovljeno in osveženo klasiko, ki je enostavno večna.


Glavna splanica je polna šarma Naprodaj hiša iz znamenitega filma Breakfast at Tiffany`s ikea-2013-couch Ikea: 10 osupljivih dejstev o švedskem pohištvenem gigantu, ki jih še niste vedeli Birdsnest-Easter_01 Giant Birdsnest for Creating New Ideas: Ko se sprostimo v mehkobi pričjega gnezda Le 2 novembre 2012, rue Nationale, Paris-13e Paris Views – Vojaristične fotografije pariškega življenja · · ·