fbpx

Dodatki za dom, na katere stavijo ljudje z dovršenim stilom

Zdi se, da se nekateri ljudje rodijo s stilom. Vendarle se moramo zavedati, da je za doseganje stilske dovršenosti potrebna velika mera truda. Poglejmo nekaj enostavnih trikov, s katerimi bo tudi naš dom bližje nonšalantni popolnosti.

Geometrijske oblike

Tako kot bogata ogrlica polepša monokrom modni videz, geometrijske skulpture in vzorci na pohištvu pretvorijo naš dom v prostor, ki kar kriči po artistični eleganci.

Geometrijske oblike
Geometrijske oblike

2. Zelenje

Zelenje oživi prostor
Zelenje oživi prostor

V kolikor hočemo v prostor vnesti nekaj svežine, barve in celo življenja, za kavč ali na okrasno mizico postavimo bogat fikus. Ljudje s stilom si ne predstavljajo življenja brez prelepih šopkov in čudovitih grmičkov.

3. Elegantno pregrinjalo

Elegantna pregrinjala so številka ena urejenega doma
Elegantna pregrinjala so številka ena urejenega doma

Elegantno mehko pregrinjalo doda našemu domu teksturo, udobje in luksuzen pridih. Pazimo, da je izdelano iz kakovostnih naravnih materialov.

PREBERITE ŠE: Sodobni bralni kotiček – fotelj, ki spominja na magične trdnjave iz otroštva

4. Vintage kosi

Vintage je izjemno šik
Vintage je izjemno šik

Vintage pohištvo polepša prostor tako kot vintage torbica polepša modno kombinacijo. Še posebej prefinjeno bomo izpadli, če bomo prelepo starino prinesli s potovanja v eksotične dežele.

5. Živalski vzorci

Z živalskimi vzorci ne pretiravajmo
Z živalskimi vzorci ne pretiravajmo

Tudi osebe z dovršenim stilom imajo sem ter tja rade vročekrven živalski vzorec. Vendarle z njim nikoli ne pretiravajo.

6. Kasika v novodobni preobleki

Osvežimo dobre stare klasike
Osvežimo dobro staro klasiko

Nekatere stvari ne gredo nikoli iz mode. Stajliš ljudje stavijo na prenovljeno in osveženo klasiko, ki je enostavno večna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!