shutterstock_633057182
Utrip mesta · destinacija

Poletje je že v polnem teku in če še niste začneli načrtovati svojih počitnic, je čas, da začnete razmišljati, KAM in S KOM na dopust. NAMIG: Odgovor je preprost – z najboljšo prijateljico!

Vikend roadtrip
Če si s prijateljico ne bosta mogli privoščiti dolgih počitnic, pa se lahko za kakšen lep vikend vseeno odpravita na nepozaben roadtrip. Takšen način potovanja je fleksibilen in zato omogoča veliko zanimivih in prijetnih presenečenj. Prav tako je popoln za vse tiste, ki si letošnje poletje ne morete privoščiti razmetavati z denarjem.

Obiščita kraj, kjer še nikoli nista bili.
Nič ni tako osvežujočega kot odkrivati nove kotičke z ljudmi, ki so nam najbolj blizu. Odpravita se na kraj, ki ga nobena od vaju še ni videla in uživajta v skupnem raziskovanju.

Kampiranje
Kampiranje združuje blagodejno naravo in noro avanturo. Poleg tega je to korak zunaj območja udobja, kamor se moramo tu in tam pač odpraviti. Kampiranje z najboljšo prijateljico pa je nesporno ena najbolj zabavnih idej za preživljanje dopusta.

Skrb zase
Odpravita se na počitnice, kjer se lahko predata skrbi zase – za svoje telo, dušo ali um. Lahko se odpravita v toplice ali pa v meditativno središče v Indijo. To vaju bo zbližalo in utrdilo vajino prijateljstvo.

Preživita kakovosten čas skupaj doma.
Sta se naveličali potovanj ali zanje preprosto nimata časa in denarja? Še vedno lahko načrtujeta skupne počitnice. Tudi če ostaneta doma, si lahko vzameta nekaj dni druga za drugo, kar je tudi sicer glavni smisel skupnega potovanja. Rezervirajta si nekaj dni, ko bosta počeli vse, kar tako radi počneta skupaj in se ob tem noro zabavali ter se še bolj zbližali.

Truck Surf Hotel Truck Surf Hotel: edinstvene počitnice na šestih kolesih Portofino Najlepša italijanska obalna mesteca, ki so kot nalašč za obisk to poletje 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija Otoki za edinstveno izkušnjo. 5 otokov, ki jih morate obiskati, če želite res edinstveno izkušnjo · · ·