Otroci, ki so zrcalna slika svojih staršev
V zraku · buzz buzz

Takoj ko se otrok rodi, se običajni začne debata o tem, komu je bolj podoben. Mami ali očetu? Včasih diskusija ni potrebna, saj se že na kilometer vidi, da je otrok klon enega izmed staršev. Ali pa je časovni potnik. Naslednja serija fotografij je dokaz, da so otroci kopije svojih staršev. Po kom pa ste vi podedovali videz?

Nekateri otroci so zrcalne slike svojih staršev. In ko jih gledamo pri istih letih kot njihove starše, je kot bi gledali dvojčka. Se je tudi vam kdaj zgodilo, da ste med brskanjem družinskega albumu zagledali samega sebe, v resnici pa je šlo za vašega očeta oz. mamo?

PREBERITE ŠE: Kakršna mama, takšna hči: dokaz, da se vsaka hči spremeni v svojo mamo

Oglejte si galerijo družinskih fotografij, portretov staršev in njihovih otrok, ki so bili pri istih letih videti kot dvojčki. Po kom pa si ti? Si tudi vi kopija svoje mame oziroma očeta?

Otroci in starši, ki so bili v določenem obdobju kot dvojčkiOdpri galerijo
Kuhinjske polomije epskih razsežnosti Največje kuharske polomije vseh časov Prestopno leto Prestopno leto: vse, česar niste vedeti o prestopnem letu Neprimerne otroške risbice Otroške risbe z odraslo vsebino Intimni portreti Iubiri Urbane: ljubeči trenutki parov, ujeti v objektiv · ·