Olimpijski ReUnion: Kuhamo z olimpijci – okusi Brazilije

Benjamin Savšek in Bojan Tokič
Zadnjič posodobljeno: :

V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in Brazilsko ambasado Slovenije se bo v Grand hotelu Union zvrstila serija olimpijskih dogodkov različnih konceptov, kjer bodo povezovali slovenske športnike z navijači, predstavljali olimpijske predpriprave in aktualno dogajanje v Riu ter gradili most med destinacijama – Slovenijo in Brazilijo. Naslednji v nizu bo kuharska akademija (Olimpijski ReUnion: Kuhamo z olimpijci – okusi Brazilije) s priznano brazilsko šefinjo Silvio dos Santos, olimpijski ''piskrček'' pa bosta pristavila Bojan Tokič in Benjamin Savšek.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grand hotel Union, Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana

Vstopnina

Nagradna igra

Mostove med Brazilijo in Slovenijo bosta na dogodku Olimpijski ReUnion: Kuhamo z olimpijci – okusi Brazilije konec marca 2016 iz kulinaričnih presežkov gradila brazilska mojstrica Silvia dos Santos in chef kuhinje Unionskega vrta in lounge bara Gašper Habajec. Olimpijski okus bosta dodala namizni tenisač Bojan Tokič (30. marca 2016), dan kasneje pa se bo kuharski ekipi pridružil kanuist Benjamin Savšek. Priprava jedi se bo začela ob 16.30, ob 19. uri pa bosta sledila večerja in druženje v lounge baru Union business hotela. Med dogodki, zbranimi pod imenom ”Olimpijski ReUnion”, goste v prihodnosti čakajo še raznolika potopisna predavanja, športni kavarniški klepeti in poletni kulinarično-glasbeni festival.

PREBERITE ŠE: Collecta 2016 – 10. mednarodni sejem zbirateljstva

Lounge bar Union business hotel.
Lounge bar Union business hotel.

Če bi se radi družili s slovenskimi olimpijci in uživali v kulinaričnih dobrotah, ki vam jih pripravijo športni in kulinarični asi, si le rezervirajte mizo in postanite del edinstvene kulinarične zgodbe. Seveda morate imeti pri tem tudi nekoliko sreče. Sodelovati morate v nagradni igri na Facebookovi strani Grand hotel Union, kjer bodo za vsakega izmed dveh kulinaričnih dni izbrali sedem srečnežev. Dva bosta med pripravo jedi delala družbo ekipi kuharjev in olimpijcev, peterica pa jih bo uživala v mešanici brazilsko-slovenskih okusov na krožniku.

Dodatne Informacije

Več informacij:
union-hotels.eu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noben me ne razume: dogodek za mlade, ki vrtijo svet