Hobit: Smaugova pušča
Kulturni izbor · film

Oskarjevec Peter Jackson nam v drugem napovedniku prikaže več podrobnosti filma Hobit: Smaugova Pušča, ki je drugi v trilogiji filmske ekranizacije neusahljivo priljubljene literarne mojstrovine Hobit J.R.R. Tolkiena. Film prihaja v slovenska kina 12. decembra.

Hobit: Smaugova puščaOdpri galerijo

Trije filmi v nadaljevanjih pripovedujejo zgodbo iz Srednjega sveta šestdeset let pred dogajanjem v Gospodarju prstanov, ki ga je Jackson s svojim moštvom na platnu ovekovečil v nadvse uspešni trilogiji – in s tretjim filmom, Kraljeva vrnitev, požel kar enajst oskarjev. Konec lanskega leta smo si ogledali prvega iz trilogije Hobit: Nepričakovano potovanje, konec naslednjega leta pa pričakujemo še zadnji, tretji del Hobit: Tja in spet nazaj.

Risanka Khumba Animirana dogodovščina Khumba prihaja na filmska platna Zanimiva drama pod taktirko Woodija. Filmska drama Otožna Jasmine ESCAPE PLAN Načrt za pobeg “Escape plan” – akcijska kriminalka Odlična igralska zasedba v zanimivem filmu. Malavita “The Family” – akcijska komedija mafijskega žanra ·