fbpx

Leica X2 By Paul Smith – ko oblika sledi popolni funkciji

Leica X2 - edicija - Paul Smith

Leica velja za pojem ekskluzivnosti na področju fotografije. Rdeča pika, se skozi stoletje ni kaj prida spremenila. Nemška surovo precizna tehnika oblečena v britanski design Paula Smitha, pa jo tokrat prikaže v nekoliko drugačni luči.

Osnovne Informacije
Znamka
Leica
Model
X2 By Paul Smith
Cena
2350€
Trgovina

Leica X2 by Paul Smith je posebna serija modela X2, ki je že sam po sebi izjemen dosežek digitalne fotografije. CMOS senzor z 16.2 efektivnih megapixlov in optiko Leica Elmarit z 24mm f/2.8 ASHP., številne možnosti nastavitev in seveda tudi možnost popolnega ročnega nastavljanja funkcij. Kar je večna klasika te znamke in zaščitni znak.  Pri tem pa nas tehnični podatki ne zanimajo, ker pri Leica stavijo na čisto vrhunskost in doživetje za ljubitelje fotografije. Tokrat je ta tehnična vrhunskost iz-postavljena na prav poseben način, skozi značilen britanski design. In nam je izjemno všeč!

Še nekaj fotografij v galeriji:

Dodatne Informacije

Spletna stran proizvajalca:
http://uk.leica-camera.com/home/

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.