profil-lewy
Utrip mesta · mobilno

Električna kolesa so na pohodu! Toliko jih je že, da se najde za vsakogar nekaj. Avionics bodo pristavili svoj lonček in na ceste poslali svoje kolo. Vsako izmed njih bo nosilo svoje ime. Videz, ki se sicer ves čas sprehaja med modernim in retro, spominja na motorno kolo. Pravzaprav je V1 naša predstava, kako bi bila videti kolesa pred 100 leti, če bi jih takrat lahko poganjala elektrika.

Okvir in ostalo ogrodje električnega kolesa Avionics V1 je iz jekla, ohišje za motor in luč ter sedež so leseni, usnje pa najdemo na ročajih ter vilicah. 5.000-vatni električni motor s 24 Ah litij-ionsko baterijo bo dosegel najvišjo hitrost 58 km/h ter omogočil prevoženih 120 kilometrov pri nastavitvi Street mode. Ko jih boste prevozili, boste baterijo polnili dobri 2 uri. Za zaviranje bodo poskrbele zavore Hayes MX Expert ter 203-milimetrski diski, nameščeni na 26-palčnih kolesih. V1 bo na voljo v črni mat barvi, ki se odlično kombinira z lesenimi elementi iz brazilske češnje.

PREBERITE ŠE: PEUGEOT E-BIKE EU01S – ELEKTRIČNO KOLO, KI DRVI KOT SKUTER

Naročilo lahko na njihovi spletni strani oddate od septembra dalje.

Galerija slik: Avionics V1

Električno kolo Avionics V1Odpri galerijo
cabin-private-sleeping-cabin-bus-designboom-1800 Cabin: luksuzni hotel na kolesih 1000-500-citymagazine-cover Mercedes-Benz X-class: zvezda, kot je še ni bilo fiat-126p-tom-hanks-carlex (1) Poljski Fiat, ki se ga ne bi branil niti Tom Hanks Jaguar E-Pace Jaguar E-Pace: avtomobil, ki bo vzbudil prav vse čute · · ·