Le ena ženska je zadosti: to dojema le pravi moški
V zraku · odnosi

Najdite ljubezen svojega življenja in jo resnično cenite.

Teorije pravijo, da ljudje nismo ustvarjeni, da bi bili enoženi, kar pomeni, da je mnogoženstvo zapisano že v naših genih – evolucijsko nas torej žene k večim romantičnim partnerjem hkrati, a družbeno je tovrstno dejanje sporno (vsaj zahodneje na zemljevidu sveta). In tako smo začeli favorizirati romantično ljubezen, v kateri se dve osebi brezpogojno ljubita in živita srečno do konca dni.

In četudi nekateri moški skušajo slediti normi monogamije, se težko uprejo skušnjavi, da ne bi nenehno tekli za različnimi dekleti, se hitro zdolgočasili in jih zapustili. Z nabiranjem izkušenj ni nič narobe, s prizadejanjem ženskega srca pa je marsikaj narobe … in to ZELO!

Le pravi moški razume, da je ena ženska zadosti v njegovem življenju!

Dobro se zaveda, da je grajenje lastne sreče na tuji nesreči zlo. Spoštuje čustva drugih in ve, da je na zvezi potrebno delati in da ni vedno lahko. Ve, da se mora boriti tudi takrat, ko izgine iskra. Da ne sme obupati. In ne sme zapustiti tisto, ki jo ljubi zaradi neumnosti … kot je skušnjava.

To dojema le pravi moški …

Ko ste s pravo osebo, vam je njen obstoj najpomembnejši in ne potrebujete nikogar drugega. V zdravem odnosu se partnerja dopolnjujeta in skupaj rasteta, ne poskušata menjati drug drugega.
V razmerju sta pomembni kompromis in empatija. Vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti, zato se morate naučiti živeti z njimi in nikoli ne smete iskati popolne osebe, ker tudi vi niste popolni.

Najdite osebo, katere pomanjkljivosti vas ne motijo. Če niste pripravljeni ljubiti ženske v njeni najhujši podobi, si ne zaslužite biti ob njej niti v najboljši. Odnosi imajo vzpone in padce, vendar morate biti prepričani, da se lahko nanjo zanesete in ona na vas tudi takrat, ko so težki časi.
Bodite z žensko, ki vas resnično ceni in vam bo nekoč rekla, da ste najboljša stvar, ki se ji je zgodila. Če vas partnerka ne ceni, si vas enostavno ne zasluži.

Življenje je polno številnih lekcij. Nekatere so pozitivne, druge manj, a so vse vredne. Morda boste našli ljubezen svojega življenja komaj potem, ko ste bili neštetokrat prizadeti. To pomeni, da ne smete obupati. Nikoli ne odnehajte od ljubezni.
Dober odnos predstavlja razumevanje in občutek, da je za vajino srečo to popolnoma dovolj. Pomembno je, da poveste svoji partnerki stvari, ki vam ne ustrezajo, ker skoraj nič na tem svetu ni nepopravljivega.

Najdite ljubezen svojega življenja in jo resnično cenite.

3 napake, ki jih lahko narediš le enkrat: drugič ti ne bo nihče odpustil 3 napake, ki jih lahko narediš le enkrat: drugič ti ne bo nihče odpustil 246b162f67b627d15184a3c46ff911a5 Najmočnejša ženska je tista, ki je najbolj ranjena! 6 laži, s katerimi se slepimo, ko se vrnemo k bivšim partnerjem Ne bo bolje: s temi lažmi se slepimo, ko se vrnemo k bivšim partnerjem Videz je preteklost: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam Ni vse v videzu: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam