fbpx

Najboljši lahki poletni moški parfumi 2019

Iščete svež vonj leta 2020? Ali vas zanima kateri parfumi so visoko na seznamih modnih gurujev in kateri so tisti parfumi, ki se enostavno morajo znajti v vsaki moški kozmetični torbici? Iščete torej najboljši moški parfum za poletne dni?! Potem preverite naš izbor odličnih moških parfumov 2019.

Moški parfumi se poleti manj težki. So igrivejši, sadni in sveži ter tudi zato primernejši za toplo vreme. Tudi zato smo se podali z nosom na lov za tistimi moškimi vonjavami tega poletja, s katerimi boste pri ženskem spolu vzbudili dodatno poželenje. Dejstvo namreč je, da je vonj ena najpomembnejših subtilnih komponent zapeljevanja, parfum pa vaše najboljše orožje. Svežina in igrivost vonja poletja ter stik kože in prave vonjave lahko namreč predstavljajo pravo ekstazo. In velikokrat piko na i pri igri zapeljevanja.

Preverili smo torej, kateri so najboljši moški parfumi 2019, s katerimi boste v stiku s poletnimi modnimi trendi na področju dišav.

Hugo Boss Bottled Tonic

Klasična svežina

Hugo Boss Bottled Tonic
Hugo Boss Bottled Tonic

Če iščete vonj, ki ga boste lahko nosili vsak dan, potem je prav lahkotnost parfuma Hugo Boss Bottled Tonic tista, s katero ne boste zgrešili. Deluje v prav vseh situacijah. Prefinjene esence citrusov in krepke lesene note ustvarjajo osvežujočo kompozicijo, ki istočasno oddaja značilen moški vonj, z predvsem lahkotno in hkrati močno noto. Ena od njegovih pomanjkljivosti je obstojnost, saj prav zaradi lahkotnosti izzveni v nekaj urah. Vse je seveda odvisno od tipa kože in vaših aktivnosti.

Paco Rabanne Invictus Aqua

Po njem boste segli samodejno

Paco Rabanne Invictus Aqua
Paco Rabanne Invictus Aqua

Eden najbolj nosljivih parfumov je prav Paco Rabanne Invictus Aqua in verjamemo, da bo, v kolikor ga boste imeli v svoji zbirki, eden tistih, ki ga bo v vročih poletnih dneh najhitreje zmanjkalo. Vonje je izjemno čist, voden in poln citrusov s čutnim poudarkom na grenivki. Posebnost tega vonja je zanimiv učinek na ženski spol, saj jim je ta vonjava dokazano izjemno blizu. Tudi zato obstaja nevarnost, da ga bo nosila tudi ona. Na nek način je garancija za komplimente nežnejšega spola – in to šteje! Pohvaliti moramo tudi trajnost vonja, ki je med boljšimi med poletnimi parfumi 2019.

Acqua Di Gio – Giorgio Armani

Večna klasika

Acqua Di Gio - Giorgio Armani
Acqua Di Gio – Giorgio Armani

So klasike in so večne klasike. In ena slednjih od njih je prav Acqua Di Gio. Skozi leta se spreminja in ni več popolnoma podobna originalu. Njeno moderniziranje je tako prineslo nekoliko resnejšo noto vonja. Ima nekoliko “temnejši” in močnejši vonj ter tako bolj možat. Tudi zaradi tega razloga je obstojnost tega parfuma med boljšimi, a je hkrati potrebna previdnost, da z njim ne pretiravate. Torej uporabite maksimalno tri izpihe … in z njim varčujte. Ta vonj je obvezen dodatek in tisti najbolj formalen med vsemi.

Creed Silver Mountain Water

Ekstremno svež vonj

Creed Silver Mountain Water
Creed Silver Mountain Water

Po vsej verjetnosti najbolj svež vonj med vsemi izbranimi parfumi in tudi tisti, ki je najbolj atipičen. Njegov vonj je preprosto gorski vonj po hladu z noto zelenega čaja in citrusov, ki delujejo zelo poživljujoče. Hkrati pa je prav Silver Mountain Water ena tistih vonjav, ki dobi dodaten zagon ob stiku s kožo in prav  to je njena čarobnost. Tudi obstojnost tega vonja je prav zaradi tega dejstva izjemna. Tudi zato je pri nas visoko na seznamu tistih vonjav, ki jih enostavno moraš imeti v svoji zbirki. A ima posebnost te dišave tudi visoko ceno.

Prada L’Homme

Luksuz in eleganca vonja

Prada L’Homme
Prada L’Homme

Vonj, ki pooseblja eleganco in občutke luksuza ter je hkrati vonjava, ki označuje pravega moškega. To ni vonj za najstnike in mlade moške. To je vonj za alfa samce. Pooseblja bistvo Prade s sodobno interpretacijo svojih prepoznavnih vonjev, jantarja in perunike, a tokrat temelji na bazi nerolija, geranije in pačulija in tako ustvarja zračno, a hkrati intenzivno dišavo. Ob vonju boste začutili val energije in to najbolje pooseblja občutke ob tem vonju. Vsekakor so parfumi Prada izjemno kakovostni, kar se vsekakor pozna tudi na sami obstojnosti. Slednja je med boljšimi in drži skozi celoten dan. Tu gre za enega redkih parfumov, ki ga boste resnično čutili dolgo in tu je tudi njegova resnična moč. Med svežimi vonji vsekakor zmagovalec v segmentu obstojnost vonja.

To je izbor tistih moških najboljših parfumov 2019, ki jih toplo priporočamo za poletje 2019.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.