EVO 43 HT jahta
Utrip mesta · mobilno

Jahta EVO 43 HT je bila razkrita ravno pravi čas za uživanje v zimskem soncu ali za načrtovanje najbolj norih avantur v prihodnjem poletju. Jahta je dolga 13 metov, ima minimalistične, a močne linije in v svojem dizajnu združuje moč, stil in luksuzno udobje.

Palubo jahte EVO 43 HT je mogoče raztegniti zgolj z uporabo aplikacije na pametnem telefonu. Njen edinstveni sistem Xtension se razširi v manj kot 30 sekundah in pri tem poveča površino palube za 40 %. S tem ustvari kar 25 kvadratnih metrov veliko ploščad za sončenje. Po želji si jo lahko na hitro prilagodimo z mehkimi blazinami in vgrajenimi ležalniki. EVO 43 HT premore platformo, ki nam pride prav pri vkrcanju, lahko jo uporabljamo kot lestev za v vodo, ploščad za potapljanje ali dvigalo za vodni skuter.

Jahta EVO 43 HT je dizajniral oblikovalski studio Rivellini. Minimalistične linije so razpotegnjene od krme proti premcu, kjer najdemo sidro, ki se s pomočjo hidravličnega sistema samodejno pospravi v zanj namenjen prostor. Centralna komandna plošča je lahko narejen iz lesa ali karbonskih vlaken, nad njo pa se razprostira 8 mm debelo kaljeno steklo. Tikov les najdemo na palubi in v notranjih kabinah, kjer mu družbo delata še steklo in usnje. Skupaj ti materiali ustvarijo prijeten in sofisticiran prostor za bivanje. Pod palubo najdemo spalnico z dvojno posteljo, shrambo in garderobo, kopalnico s tušem in osrednji prostor, ki ga lahko uporabljamo kot jedilnico in jo ponoči spremenimo še v eno kabino z dvojno posteljo.

PREBERITE ŠE: EVO WA: ‘RAZTEGLJIVA’ JAHTA

EVO 43 HT je opremljena s sistemom, ki ga v celoti lahko upravljamo z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Jahto poganjata dva Volvova motorja Penta IPS 600, ki proizvedeta 870 konjskih moči in zagotovita hitrost do 38 vozlov. Razdalja, ki jo lahko naredite s polnim tankom goriva, je 480 kilometrov. Trup je narejen iz steklenih vlaken, ki so še dodatno ojačana s smolo, kar pripomore k boljši učinkovitosti in trdnosti. Za varnost skrbi kopica opozorilnih sistemov in kar trije različni sistemi za električno napajanje za primer, ko bi se znašli v krizni situaciji.

Galerija slik: EVO 43 HT jahta

EVO 43 HT jahtaOdpri galerijo

Toyota FT-AC Toyota FT-AC: kopica kamer in polno opreme za navdušence nad divjino Lamborghini Urus Lamborghini Urus: Prvi zares superšportni terenec na svetu Range Rover SVAutobiography Range Rover SVAutobiography: najbolj luksuzni Range Rover, ki si ga lahko omislite cover-tesla-roadster 8 avtomobilskih novosti, ki so konec leta 2017 zatresle avtomobilski svet · · · · ·