Jahta EVO 43 HT predstavlja še eno raztegljivo razkošje

EVO 43 HT jahta
Zadnjič posodobljeno: :

Jahta EVO 43 HT je bila razkrita ravno pravi čas za uživanje v zimskem soncu ali za načrtovanje najbolj norih avantur v prihodnjem poletju. Jahta je dolga 13 metov, ima minimalistične, a močne linije in v svojem dizajnu združuje moč, stil in luksuzno udobje.

Palubo jahte EVO 43 HT je mogoče raztegniti zgolj z uporabo aplikacije na pametnem telefonu. Njen edinstveni sistem Xtension se razširi v manj kot 30 sekundah in pri tem poveča površino palube za 40 %. S tem ustvari kar 25 kvadratnih metrov veliko ploščad za sončenje. Po želji si jo lahko na hitro prilagodimo z mehkimi blazinami in vgrajenimi ležalniki. EVO 43 HT premore platformo, ki nam pride prav pri vkrcanju, lahko jo uporabljamo kot lestev za v vodo, ploščad za potapljanje ali dvigalo za vodni skuter.

Jahta EVO 43 HT je dizajniral oblikovalski studio Rivellini. Minimalistične linije so razpotegnjene od krme proti premcu, kjer najdemo sidro, ki se s pomočjo hidravličnega sistema samodejno pospravi v zanj namenjen prostor. Centralna komandna plošča je lahko narejen iz lesa ali karbonskih vlaken, nad njo pa se razprostira 8 mm debelo kaljeno steklo. Tikov les najdemo na palubi in v notranjih kabinah, kjer mu družbo delata še steklo in usnje. Skupaj ti materiali ustvarijo prijeten in sofisticiran prostor za bivanje. Pod palubo najdemo spalnico z dvojno posteljo, shrambo in garderobo, kopalnico s tušem in osrednji prostor, ki ga lahko uporabljamo kot jedilnico in jo ponoči spremenimo še v eno kabino z dvojno posteljo.

PREBERITE ŠE: EVO WA: ‘RAZTEGLJIVA’ JAHTA

EVO 43 HT je opremljena s sistemom, ki ga v celoti lahko upravljamo z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Jahto poganjata dva Volvova motorja Penta IPS 600, ki proizvedeta 870 konjskih moči in zagotovita hitrost do 38 vozlov. Razdalja, ki jo lahko naredite s polnim tankom goriva, je 480 kilometrov. Trup je narejen iz steklenih vlaken, ki so še dodatno ojačana s smolo, kar pripomore k boljši učinkovitosti in trdnosti. Za varnost skrbi kopica opozorilnih sistemov in kar trije različni sistemi za električno napajanje za primer, ko bi se znašli v krizni situaciji.

Galerija slik: EVO 43 HT jahta

Dodatne Informacije

Več informacij:
evoyachts.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Fiat Tipo & Tipo Cross: izboljšana italijanska zgodba