Facebook Messenger – Instant Games
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Facebook Messenger je po definiciji morda le aplikacija za hitro sporočanje, v praksi pa je precej več kot le spletna klepetalnica. Vse bolj postaja tudi spletna igralnica oz. igričarska platforma. To, da lahko prek Messengerja igramo šah, košarko in nogomet, verjetno že veste, zdaj pa je na seznam iger Facebook dodal še kopico drugih priljubljenih iger, med njimi slovitega Pac-Mana. Zakaj bi s prijatelji le klepetali, ko pa jih lahko pozovete na dvoboj?

Facebook Messenger počasi, a vztrajno postaja precej več kot le platforma za instant sporočanje. V tej priljubljeni spletni klepetalnici, ki ima že prek milijarde uporabnikov, lahko počnete marsikaj drugega, kot le kot komunicirate.

Lahko se pomerite v partiji šaha, lahko mečete na koš, lahko streljate na gol, po novem pa lahko igrate tudi Pac-Mana, znamenito računalniško igro iz leta 1980. A ne zgolj te, Facebook je Messengerju dodal kopico novih iger, ki jih lahko igrate s prijateljem oz. prijatelji.

PREBERITE ŠE: Facebook Gameroom – igričarska platforma po vzoru Steama

Kaj je treba storiti? Zgolj klikniti na ikono z igralno palico (dodana navidezni tipkovnic), izbrati igro (te se nahajajo na novi platformi Instant Games) in ta se lahko začne! Rezultati igre so objavljeni v oblačku, kjer se lahko bahate ali znova pozovete prijatelja na boj. Med spletnimi igrami znotraj Messengerja trenutno najdemo igre, kot so Pac-Man, Galaga, Space Invaders, EverWing, Words with Friends: Frenzy in Track & Field 100M, Facebook pa bo sproti dodajal nove.

Galerija – Facebook Messenger Instant Games:

Facebook Messenger – Instant GamesOdpri galerijo

Instagram zdaj tudi z izginjajočo vsebino in prenosi v živo. Instagram oponaša Snapchat – tudi on z izginjajočimi vsebinami Aplikacija Google Earth VR Google Earth VR – odkrivajte svet v navidezni resničnosti Foto: Shutterstock Aplikacije 2016: najboljše aplikacije za povečanje števila sledilcev na Instagramu shell aplikacija ki dovoljuje poslušanje otrokovega srčnega utripa Shell: mobilna aplikacija, ki nosečnicam omogoča poslušanje otrokovega srčnega utripa · · · · · · · · ·