Zložljiva kolesarska čelada Fend
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · šport

Kolesarske čelade so izjemno koristne, a marsikdo se ji odpove zaradi praktičnih razlogov, saj nima kam z njo, ko se s kolesom ne vozi. S kolesarsko čelado Fend vam zaradi njene prikladnosti ne bo več treba tvegati svoje varnosti. Je namreč zložljiva in se skrči na tretjino svoje velikost ter jo kot tako brez težave pospravite v nahrbtnik in celo torbico.

Kolesarska čelada je en izmed najpomembnejših delov kolesarske opreme, saj glavo varuje pred udarci. Kljub temu se ji marsikdo odreče zaradi banalnega vzroka. Kam s kolesarsko čelado, ko je ne uporabljamo? Je namreč prevelika, da bi jo vtaknili v torbico ali nahrbtnik. A prenašanje in shranjevanje čelade je zdaj postalo precej lažje. Fend je namreč zložljiva kolesarska čelada, ki se skrči na tretjino svoje velikosti. Raztegnemo jo kot meh harmonike in že je pripravljena, da si jo poveznemo na glavo.

PREBERIRTE ŠE: Plixi: prva zložljiva kolesarska čelada

Čeprav je zložljiva, je udobna in ustreza vsem standardom varnosti. Kalup zložljive kolesarske čelade Fend je namreč izdelan iz brizgane trde plastike ABS in super varnostnega jedra EPP, ki ima odlične zmogljivosti absorpcije udarca. Ob trku ima ta material visoko povratno hitrost v prvotno stanje, je izjemno lahek, poleg tega ne vpija vlage. Pašček je iz najlona.

S čelado Fend nimate več izgovora, da ne bi nosili kolesarske čelade. Je idealna rešitev za vse, ki bi radi prihranili prostor, a ne na račun lastne varnosti. Za 110 evrov jo lahko prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Galerija – zložljiva kolesarska čelada Fend:

Zložljiva kolesarska čelada FendOdpri galerijo

3D LED luči Vojna zvezd 3D ambientalne luči Star Wars, ob katerih se bodo geekom zasvetile oči New Mac - sveča z vonjem po novem Macu. New Mac: dišeča sveča z vonjem po Applovem prenosniku Mac Nastavek za pipo Altered:Nozzle Altered:Nozzle – nastavek za pipo, ki obljubljan 98-odstotni prihranek vode Elysium ustvarja občutek breztežnosti. Elysium – breztežnostni stol, ki ustvarja občutek lebdenja · · ·