Finn Lough Bubble Domes
Utrip mesta · destinacija

Ali si predstavljate, kako je živeti v mehurčku? Navsezadnje občutek vendarle ni tako nenavaden, kot bi si morda predstavljali. Še posebej, če je iz njegove notranjosti mogoče opazovati neokrnjeno naravo.

Finn Lough Bubble Domes so konstrukcije kupolaste oblike, ki vam omogočajo izjemen pogled na severnoirsko pokrajino skozi prozorne stene. Nastanitve, ki so na prvi pogled videti kot baloni, se nahajajo v gozdu na polotoku Aghnablaney.

Vsak izmed počitniških domov ima spalnico z baldahinsko posteljo, zasebno kopalnico in dnevni prostor. Gostom bo na voljo tudi kavni avtomat Nespresso, mehek plašč in dnevni zajtrk.

Kaj torej dela to destinacijo tako posebno? Gotovo je to idilični prizor, ki so mu gostje priča zjutraj in zvečer. Sončni vzhod lahko spremljate ob jutranji kavi, medtem ko je priporočljivo, da pred spanjem opazujete zvezde na nebu. Vse skupaj je mogoče, ne da bi pri tem zapustili ‘mehurček’.

Nastanitev je namenjena le odraslim. V prvi vrsti cilja na pare, ki si želijo obuditi strast v svojem razmerju. Nočitev vas bo stala od 225 funtov oziroma 258 evrov naprej.

Galerija – Finn Lough Bubble Domes

Finn Lough Bubble DomesOdpri galerijo
ezgif.com-webp-to-jpg (2) Prvi luksuzni hotel se v vesolju odpira leta 2021 shutterstock_1006668772 Kam za 1. maj 2018? mikita-karasiou-593239-unsplash 10 idej za pomladni izletni pobeg na morje 2f532756627405.5ab8d53835954 Spoznajte Dolomite skozi te sanjske fotografije · ·