Fitnes blogerka Morgan Mikenas
Utrip mesta · zdravje & lepota

Fitnes blogerka Morgan Mikenas je svoje sledilce na Instagramu nedavno šokirala s fotografijo svojih kosmatih nog. Britvico je odložila, da bi s tem promovirala naravno lepoto. Njene fotografije so takoj zaokrožile po spletu.

Fitnes blogerka Morgan Mikenas je svetu pokazala, kako so videti njene noge po tem, ko si jih eno leto ni pobrila. Njene dlakave noge in poraščene pazduhe so požele ogromno pozornosti, z njimi pa Morgan, ki je fotografije svojega telesa začela na Instagram deliti po tem, ko se je začela ukvarjati z bodibildingom, promovira naravno lepoto.

Britvico je po letih zamudnega depiliranja odložila na začetku letu 2016. V rani mladosti je bila sicer tarča posmeha zaradi dlakavih nog in od sramu je mamo prosila, da jo pri dvanajstih nauči britja nog. Odkar se ne brije, pravi, da so dlake postale mehkejše in bolj prijetne kot prej. S svojo potezo želi spodbuditi ženske, da sprejmejo naravno lepoto. In ne, ne gre le za trenuten navdih, kajti kot sama pravi, je britvico na klin obesila za vedno.

PREBERITE ŠE: Ločitvene torte – presenetljiva kulinarična uspešnica

Poleg fotografij je objavila tudi videoposnetek, na katerem še dodatno pojasni, zakaj se je znebila britvice (glej zgoraj). Med drugim je dejala, da ”obstaja več razlogov, zakaj sem se za to odločila. Vse to mi vzame preveč časa. Predolgo traja – tuširanje, potem britje, umivanje las … Nekega dne sem si zato rekla, da mi tega ni treba početi. Ko so dlake zrasle, sem ugotovila, da je to pravzaprav zelo prijetno, saj so zelo mehke. Ko pa se pobriješ, se dlake kratke in špičaste, kar je še en razlog, da se ne brijem več.” Drugih deklet ne sili, naj storijo enako, poudarja namreč, da je ”pomembno le, da se v svoji koži počutite udobno.”

Galerija – fitnes blogerka Morgan Mikenas po tem, ko se je nehala briti:

Morgan MikenasOdpri galerijo
Pametna obveza Pametna obveza, ki zdravnika na daljavo obvešča o napredku poškodbe celulit Manekenka pokazala celulit in nas opomnila, da je to popolnoma naravno Rdečelaske So rdečelaske najlepše ženske na svetu? Kakšno je popolno moško telo v različnih delih sveta? Kakšno je popolno moško telo v različnih delih sveta? · · · · ·