bibliochaise_08
Utrip mesta · dom

Fotelj Bibliochase sicer ni novost na trgu, saj je bil pred leti predstavljen na milanskem pohištvenem sejmu. S svojo obliko in funkcionalnostjo je takoj pritegnil pozornost svetovne javnosti. Kako tudi ne, saj se potrošniki danes nagibamo k nakupu izdelkov, ki zadovoljijo več potreb hkrati. Fotelj je svojevrsten hibrid med udobnim naslanjačem in knjižno polico, ki meri kar 5 metrov in tako omogoča, da so najljubše knjige vedno pri roki.

Kreativni tim tvorita Alisée Matta in Giovanni Gennari, ki sta podpisana pod oblikovalsko zasnovo tega funkcionalnega fotelja. Bibliochase je narejen iz visokozmogljivih prilagojenih materialov, ki se uporabljajo za izdelovanje jaht. Leseno ogrodje omogoča dovolj prostora za 5 metrov knjig zloženih na polici. Osrednjo pozicijo zavzema velika platnena blazina, ki se po potrebi lahko zamenja. Standardni barvi fotelja sta črna in bela, zahtevnejšim željam kupca, pa se oblikovalca, iz oblikovalskega studia .nobody and co., tudi prilagodita.

Več fotografij fotelja Bibliochase si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Foto: Designrulz Rajski vrtovi, ki jih krasijo umetelno oblikovani ribniki Foto: Bedesign Knjižni regal Deer združuje čudovito oblikovanje in izjemno funkcionalnost 2_1024x1024 HopBox Brewing Kit – Zvarite si pivo kar doma Foto: Designrulz Z atraktivnimi vazami Bloom bomo vedno v cvetju