PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda

Nekoč zasmehovani pegasti rdečelasci in rdečelaske, letos kot seks simboli zavzemajo svet slavnih in krojijo trend za frizure 2015. Vse od hollywoodskih starlet do glasbenih seks simbolov in določenega člana kraljeve družine – rdečelasci in rdečelaske so nazaj v trendu. Ne glede na to, ali je njihova barva las naravna ali pa so si lase pobarvali, letos z njimi prisegamo na ognjene barve las.

Resnici na ljubo – mnogi izmed nas smo bili nekoč malce zagledani v te samozavestne rdečelasce in rdečelaske, ki nikoli niso skrivali ponosa, ki ga občutijo ob svoji barvi las in najbrž je tudi to pripomoglo k temu, da je rdeča barva las, bodisi naravna ali umetno pridobljena, trend za frizure 2015. Vse od princa Harryja, ki se je spremenil v prav simpatičnega zapeljivca ter do glamurozne Julianne Moore, ki naše ekrane s svojo prelestno “grivo” levinje osvaja že vse od leta 1990.

Drugi so ljubezen do rdečelascev in rdečelask našli v priljubljeni seriji The Game of Thrones (Igra prestolov), kjer Sansa Stark in Ygritte navdušujeta z svetlečimi kodri, medtem pa Melisandra ali The Red Woman s svojimi rdečimi lasmi zapeljuje bodoče kralje. Nikakor pa ne pozabimo na letošnjega dobitnika oskarja za najboljšo moško vlogo. Eddie Redmayne je s svojimi rdečimi lasmi in pegicami tako ljubek, da nas kaj hitro začara. Pot do src pa je našel tudi rdečelasi Ed Sheeran, ki je mnoga dekleta navdušil in popeljal v svet sanjarjenj tako s svojim petjem kot tudi s tatuji ter bravo las. Kot prave rdečelaske in rdečelasce, ki začenjajo nov trend barve las in frizur za 2015 velja še omeniti Christino Hendricks, Jessico Chastain, Amy Adams, Emmo Stone, Islo Fisher, Domhnalla Gleesona, Damiana Lewisa ter Lily Cole.

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2015: V trendu so sivolaske

V galeriji si oglejte ognjene rdečelaske in rdečelasce, ki letos kraljujejo novemu trendu za frizure 2015.

Julianne MooreOdpri galerijo
Storitev Ajust omogoča, da čevelj, ki ste si ga izbrali prek spleta, pomerite še pred nakupom in se prepričate, da naročate pravo številko. Storitev Ajust – pomerite čevelj s spleta in 100% naročite pravo številko Nosljiv vrt Wearable Planter: 3D sprintani cvetlični lončki, ki so lahko tudi nakit kolaž Modni trend: Gingham potisk za pomlad / poletje 2015 Big Mac lifestyle kolekcija. McDonalds z Big Mac lifestyle kolekcijo v modne vode · · · · ·