FrontRow_Jessica_Wang_High_Res
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na smučišču, kolesu, deski na vodi, v avtomobilu, na konju in ne vemo še kje vse. Uganete, kaj naštevamo? Mesta, kjer ljudje uporabljamo kamero GoPro. Ali je kdo od vas že kdaj pomislil, ko je videl nekoga nositi to napravico na vrhu glave, da bi se morda dalo vse skupaj malo lepše zapakirati? No, če vi niste, pri podjetju Ubiquiti zagotovo so. Izdelali so svojo različico akcijske kamere, ki je videti naravnost fantastično.

Kamera FrontRow je videti kot modni dodatek, ki ga nosite okoli vratu.

Poglejmo najprej v notranjost napravice. Poganja jo procesor Snapdragon 625, za hitrost delovanja pa bosta skrbela 2 gigabajta pomnilnika. Za hrambo podatkov bo moralo zadostovati 32 gigabajtov prostora, brez možnosti dodajanja zmogljivosti prek microSD-kartice. Baterija bo zdržala 2 uri v delovanju livestream oziroma 16 ur v funkciji Story Mode. Navigacijo boste lahko upravljali na 1,96-palčnem zaslonu LCD z ločljivostjo 640 x 572. FrontRow je opremljena z dvema kamerama. Glavna ima 8 milijonov točk in 148-stopinjsko lečo, na prednji strani pa imamo kamero s 5 milijoni točk. Obe posnameta videoposnetke z ločljivostjo 1080p pri 30 okvirjih na sekundo. FrontRow bo vaše akcije v živo prenašal na družbenih omrežjih Facebook, YouTube ali Twitter. Kamera ima tudi funkcijo Story Mode, ki bo zajemala fotografije na vsakih 3 do 10 sekund celih 16 ur. Nato bo fotografije organizirala v kolaž in ga predvajala v nekakšnem načinu s časovnim zamikom.

Nov način zabave, za katerega pa boste morali odšteti 340 evrov.

Galerija – FrontRow: kamera kot modni dodatek?

FrontRow: kamera kot modni dodatek?Odpri galerijo

Bose  SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu Bose SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu Cinera Theater Headset – kinodvorana z domačega fotelja Cinera Theater Headset: kinodvorana z domačega fotelja 1000-500-citymagazine-cover Google Home Mini: tokrat v miniaturni različici ZX300 Sony Walkman NW-ZX300: za nemoteno uživanje v glasbi · · ·