cover-1000-500-fuze
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ljudje ne maramo sprememb. Dokaz sta iPhone 7 in iPhone 7 Plus, s katerih je Apple umaknil klasični priključek za slušalke, zaradi česar je nastal cel ‘halo’. V obupnem poskusu, da bi 3,5-milimetrski priključek dobili nazaj, so nekateri Applovi uporabniki v ohišje novega telefona začeli vrtati luknje z vrtalnim strojem. Na srečo obstaja precej bolj elegantna rešitev za tiste, ki jim ne diši Applov priključek Lightning in bi radi uporabljali svoje stare slušalke in ne brezžičnih AirPods. Ravno nasprotno, še dodatno ga zaščiti. Spoznajte Fuze, zaščitni etui, ki je opremljen z vmesnikom, ki 3,5-milimetrski priključek ‘prevede’ v priključek Lightning.

Apple je na račun tega, da se je odpovedal klasičnemu 3,5-milimetrskem priključku za slušalke, slišal številne kritike, tudi s strani svojih uporabnikov. Mnogim ni bilo povšeči, da ima iPhone 7 le priključek Lightning in da je slušalkam s klasičnim priključkom zaloputnil vrata. A na srečo je prišel zaščitni etui Fuze podjetja Actual Innovation, ki je tudi pretvornik 3,5-milimetrskega priključka v priključek Lightning, kar v praksi pomeni, da lahko v iPhone 7 zdaj vtaknete tudi svoje stare slušalke, ne da bi vam bilo za to treba vanj vrtati luknjo, kot so to poskušali nekateri skrajno obupani uporabniki Applovega najnovejšega telefona in v tem procesu telefon uničili.

PREBERITE ŠE: Apple AirPods – so Applove brezžične slušalke vredne svojega denarja?

5-milimetrski in 28-gramski zaščitni etui Fuze, ki je izdelan iz istega materiala (plastike) kot uradni Applovi etuiji, v nasprotju z iPhonom 7 ničesar ne diskriminira, saj na račun klasičnega priključka ne ‘utiša’ priključka Lightning. Fuze pa je še več. Je tudi dodatna baterija z zmogljivostjo 2000 mAh za iPhone 7 oz. z zmogljivostjo 3600 mAh za iPhone 7 Plus. Ampak čemu Fuze, če je Apple priložil pretvornik? Dobro vprašanje. Ampak, kaj pa, če želite hkrati poslušati glasbo in še polniti telefon? Fuze si lahko privoščite na platformi za množično financiranje Indiegogo.

Galerija – Fuze, zaščitni etui za iPhone 7:

Fuze – zaščitni etui za iPhone 7Odpri galerijo

Zložljivi dron DJI Mavic Pro DJI Mavic Pro dron – majhen, zložljiv, toda sila zmogljiv in inteligenten Tehnološke novosti jesen 2016 Tehnološke igračke 2016, ki so šle tja, kamor ni šel še nihče Flybrix - Lego dron Flybrix – lego dron, ki si ga sestaviš sam Sončna očala Snapchat Spectacles Snapchat Spectacles: sončna očala, ki fotografirajo in snemajo · · · ·