Fuze: zaščitni etui za iPhone 7, ki vrača klasičen priključek za slušalke

Zadnjič posodobljeno: :

Ljudje ne maramo sprememb. Dokaz sta iPhone 7 in iPhone 7 Plus, s katerih je Apple umaknil klasični priključek za slušalke, zaradi česar je nastal cel 'halo'. V obupnem poskusu, da bi 3,5-milimetrski priključek dobili nazaj, so nekateri Applovi uporabniki v ohišje novega telefona začeli vrtati luknje z vrtalnim strojem. Na srečo obstaja precej bolj elegantna rešitev za tiste, ki jim ne diši Applov priključek Lightning in bi radi uporabljali svoje stare slušalke in ne brezžičnih AirPods. Ravno nasprotno, še dodatno ga zaščiti. Spoznajte Fuze, zaščitni etui, ki je opremljen z vmesnikom, ki 3,5-milimetrski priključek 'prevede' v priključek Lightning.

Apple je na račun tega, da se je odpovedal klasičnemu 3,5-milimetrskem priključku za slušalke, slišal številne kritike, tudi s strani svojih uporabnikov. Mnogim ni bilo povšeči, da ima iPhone 7 le priključek Lightning in da je slušalkam s klasičnim priključkom zaloputnil vrata. A na srečo je prišel zaščitni etui Fuze podjetja Actual Innovation, ki je tudi pretvornik 3,5-milimetrskega priključka v priključek Lightning, kar v praksi pomeni, da lahko v iPhone 7 zdaj vtaknete tudi svoje stare slušalke, ne da bi vam bilo za to treba vanj vrtati luknjo, kot so to poskušali nekateri skrajno obupani uporabniki Applovega najnovejšega telefona in v tem procesu telefon uničili.

PREBERITE ŠE: Apple AirPods – so Applove brezžične slušalke vredne svojega denarja?

https://youtu.be/XIvFrO5tajE
5-milimetrski in 28-gramski zaščitni etui Fuze, ki je izdelan iz istega materiala (plastike) kot uradni Applovi etuiji, v nasprotju z iPhonom 7 ničesar ne diskriminira, saj na račun klasičnega priključka ne ‘utiša’ priključka Lightning. Fuze pa je še več. Je tudi dodatna baterija z zmogljivostjo 2000 mAh za iPhone 7 oz. z zmogljivostjo 3600 mAh za iPhone 7 Plus. Ampak čemu Fuze, če je Apple priložil pretvornik? Dobro vprašanje. Ampak, kaj pa, če želite hkrati poslušati glasbo in še polniti telefon? Fuze si lahko privoščite na platformi za množično financiranje Indiegogo.

Galerija – Fuze, zaščitni etui za iPhone 7:

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Black Friday 2020: brezžične slušalke – izjemno znižane za črni petek