Garden Dome Igloo: glamping kar na tvojem dvorišču!
V zraku · dizajn

Glamping, ki ga poznamo kot moderno obliko kampiranja, v zadnjem času postaja vse bolj priljubljen. Kmalu pa vam za razkošen oddih v naravi več ne bo potrebno prepotovati dolgih razdalj, saj boste hiško lahko postavili kar na svojem vrtu.

Garden Dome Igloo je vrtni iglu, po zaslugi katerega lahko glampirate kar na domačem dvorišču. Odlikuje ga čudovit dizajn, ki je hkrati tudi prijazen do okolja. Zatočišče je namreč izdelano iz nekorozivnih materialov P46 in PVC, ki jih je mogoče popolnoma reciklirati.

Iglu, ki ga krasijo prosojne stene, vseskozi ponuja nemoten razgled na okolico. V višino meri 220 centimetrov, kar pomeni, da v njem lahko stoji večina ljudi. Obenem se je sposoben zoperstaviti neprijetnim vremenskim pojavom, kot so dež, veter in sneg. Uporabnik lahko temperaturo in pretok zraka prilagodi svojim željam.

Garden Dome Igloo seveda ni navaden šotor, temu primerna pa je tudi njegova cena, ki znaša 1199 dolarjev oziroma preračunano približno 1050 evrov. Naročiti ga je mogoče kar prek Amazona.

Galerija: Garden Dome Igloo!

Garden Dome IglooOdpri galerijo
64575154_2805064306231616_6779230080404420640_n SCUBAPRO Galileo: potapljaški računalnik za najbolj zagrete potapljače Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur Redundant Watch Redundant Watch: minimalistična ura, ki prikazuje čas dvojno BeFunky-collage (32) Soapack: ta razkošna embalaža za šampone je v celoti izdelana iz mila