1000-500-citymagazine-cover (5)
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zdi se, da je moderna tehnologija posegla že na vsa področja našega življenja. Zato je edino logično, da pomoč pri svojem opravilu dobijo tudi strelci z lokom. Bolj natančno streljanje jim bo odslej omogočal Garminov vizir Zero A1i Bow Sight.

Čeprav je oseba, ki stoji za lokom, najpomembnejša pri streljanju, pa zanesljiv vizir ne more škodovati. Xero A1i Bow Sight, ki ga je izdelalo podjetje Garmin, vam bo z ekstremno tihim sprožilcem omogočil kar se da natančno streljanje.

Garminov vizir vam bo omogočil streljanje premikajočih se tarč na razdalji 100 jardov oziroma 91 metrov in negibljivih tarč na razdalji do 300 jardov oziroma 274 metrov. Razdalja med vami in vašim plenom bo samodejno izmerjena, zato si boste lahko situacijo lažje predstavljali. Poseben laser vam bo zaupal, kje točno je bila tarča v času sprožitve strela. To omogoča naprava Garmin GPS, ki jo je moč priključiti na Xero A1i Bow Sight.

Dve litijevi bateriji, ki vizirju priskrbujeta energijo, bosta brez polnjenja zdržali kar 1 leto.

Visokotehnološki pripomoček za streljanje vas bo stal 1000 dolarjev oziroma 800 evrov.


1000-500-citymagazine-cover Brezzrcalna kamera Fujifilm X-A5 je najlažja in najmanjša kamera iz serije X Arara – za varno vožnjo s kolesom Arara: lučka, ki kolo spremeni v diskokroglo Kamera Google Clips – naj vam najpomembnejši dogodki ne uidejo več Google Clips: kamera, ki prepozna vaše najdražje Blade Shadow. BLADE SHADOW: igračarski računalnik, ki podatke shranjuje v oblaku · ·