GTBX-100
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija

Robot Gatebox, ki je namenjen domači rabi, bo odslej na voljo za množično proizvodnjo. Virtualno dekle Hikari Azuma, kot so jo poimenovali proizvajalci, bo nadomestila celo vašo ženo.

Izboljšana različica GTBX-100 je naslednica modela GTBX-1, ki je bil razprodan v letu 2016. Podjetje Vinclu, ki je robota zasnovalo, je od takrat prejelo nešteto prošenj o ponovnem lansiranju izdelka. Odgovorni so se odločili, da svojo inovacijo raje posodobijo in ponudijo širšemu trgu.

Pripomoček vsebuje dvojni mikrofonski sistem, ki uporabnikom omogoča, da s Hikari komunicirajo z večje razdalje. Obenem ima vgrajen brezžični LAN, ponuja pa tudi možnost povezovanja prek Bluetootha. Robot je združljiv z drugimi aparati, zato lahko z njegovo pomočjo upravljate elektronske naprave v vašem domu.

Gatebox trenutno vključuje le virtualno asistentko Hikari Azuma. Pričakovati je, da bo v bližnji prihodnosti število virtualnih likov naraslo. Uporabniki bodo tako izbirali med več možnostmi.

Za GTBX-100 bo treba odšteti 150.000 jenov, kar je preračunano 1.180 evrov. Robot bodo za zdaj lahko prednaročili le japonski kupci.

Galerija slik – Virtualni robot GTBX-100

GTBX-100Odpri galerijo

Stiftsbibliothek admont, Avstrija Najlepše knjižnice na svetu, katerih mogočna arhitektura vas ne bo pustila ravnodušne Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Nekoč 16-letni deček že 40 let hodi na opustošeni otok, da bi posadil eno drevo .. in danes je ta kraj neprepoznaven. Nekoč 16-letni deček že 40 let hodi na opustošeni otok, da posadi eno drevo na dan … in danes je ta kraj neprepoznaven 5 nejasnih stvari, ki jih počne moški, če si mu všeč. Smešne stvari, ki jih moški počne, ko mu je dekle všeč · ·