d-1
V zraku · odnosi

Ne glede na to, ali spadate med navdušence nad knjigami ali pa tiste, ki si raje ogledajo film, ste verjetno za Velikega Gatsbyja že slišali. Lik, ki ga je ustvaril ameriški pisatelj F. Scott Fitzgerald, se je globoko zasidral v popularno kulturo.

Priljubljeni Gatsby je zdaj pripomogel celo k novemu trendu v svetu zmenkov, ki se ga pogosto uporabljajo mladi, prisotni na družbenih omrežjih.

Kaj torej pomeni termin “Gatsbying”? Beseda je bila prvič uporabljena na blogu Tomboy, ki se ukvarja z življenjskim slogom, nanaša pa se na namerno vzbujanje pompa v želji po pridobitvi pozornosti simpatije.

Kot “Gatsbying” lahko torej označimo dejanja tistih ljudi, ki se na družbenih omrežjih radi bahajo. Ustvarjalci so navdih za besedo dobili pri Jayju Gatsbyju, ki je za to, da osvoji Daisyjino srce, prirejal razkošne zabave.

Ko boste naslednjič na Instagramu zagledali fotografijo moškega, obkroženega s številnimi ženskami in steklenicami dragega šampanjca, se spomnite, da se morda za njo skriva globlji pomen …

to o vajinem razmerju pove telesna govorica Tako prepoznaš srečen par: to o vajinem razmerju pove telesna govorica shutterstock_560410630 Ljubezenski nasvet Baracka Obame: 3 vprašanja, ki jih moraš zastaviti, preden se poročiš maxresdefault (2) Bivša se za 24 ur prikleneta drug na drugega z lisicami. Kaj se zgodi? Drugačne stvari, ki jih ženske imajo rade na moških Drugačne stvari, ki jih ženske imajo rade na moških · · ·