go-fast-camper
Utrip mesta · mobilno

Go-Fast Campers je pravzaprav konstrukcija, ki jo namestite na zadnji del pick-upa in ga s tem v trenutku spremenite v mobilno ležišče. Tako niste omejeni s terenom, kot na primer v avtodomu ali kamp prikolici, saj greste lahko tja, kamor gre lahko vaš zmogljivi 4 × 4 pick-up.

Go-Fast Campers je konstrukcija iz lahkih litin, ki tehta zgolj 90 kilogramov. Zaradi nizke teže bo podvozje pick-upa manj obremenjeno in tako še vedno imelo vse terenske zmogljivosti. Ležišče v dolžino sega med 165 in 180 centimetri, na njem pa je dovolj prostora za 2 odrasli osebi. Go-Fast Campers prihaja iz zvezne države Montana, svoje izdelke pa ponujajo za Tacome od letnika 1995 dalje, Colorade in Canyone od letnika 2015 dalje in Forde F-150 od letnika 2009 dalje. Da, če želite si lahko z Go-Fast Campers opremite tudi najbolj agresivnega pick-upa Forda Raptor. Ker je podjetje še v razvoju, trenutno kakšne obsežne ponudbe “šotorov” za bolj “evropskepick-upe še ni, a glede na to, da lahko bodoči kupci predlagajo, za kateri pick-up si želijo Go-Fast Campers, se bo ponudba zagotovo še razširila.

PREBERITE ŠE: GMC SIERRA 2500HD ALL MOUNTAIN CONCEPT: NIKOLI VEČ NE BOSTE OBTIČALI V SNEGU

Galerija – Go-Fast Campers: ko se pick-up spremeni v mobilno spalnico

Go-Fast Campers: ko se pick-up spremeni v mobilno spalnicoOdpri galerijo

Land Rover Range Rover Top 10: najdražji SUV-ji 1000-500-citymagazine-cover Kahn Flying Huntsman 6X6: zdaj še s platneno streho McLaren Senna McLaren Senna: superšportnik z legendarnim imenom Billy – električno kolo BMX Billy: električno kolo BMX za čez drn in strn · · · ·