Go-Fast Campers: ko se pick-up spremeni v mobilno spalnico

Go-Fast Campers je pravzaprav konstrukcija, ki jo namestite na zadnji del pick-upa in ga s tem v trenutku spremenite v mobilno ležišče. Tako niste omejeni s terenom, kot na primer v avtodomu ali kamp prikolici, saj greste lahko tja, kamor gre lahko vaš zmogljivi 4 × 4 pick-up.

Go-Fast Campers je konstrukcija iz lahkih litin, ki tehta zgolj 90 kilogramov. Zaradi nizke teže bo podvozje pick-upa manj obremenjeno in tako še vedno imelo vse terenske zmogljivosti. Ležišče v dolžino sega med 165 in 180 centimetri, na njem pa je dovolj prostora za 2 odrasli osebi. Go-Fast Campers prihaja iz zvezne države Montana, svoje izdelke pa ponujajo za Tacome od letnika 1995 dalje, Colorade in Canyone od letnika 2015 dalje in Forde F-150 od letnika 2009 dalje. Da, če želite si lahko z Go-Fast Campers opremite tudi najbolj agresivnega pick-upa Forda Raptor. Ker je podjetje še v razvoju, trenutno kakšne obsežne ponudbe “šotorov” za bolj “evropskepick-upe še ni, a glede na to, da lahko bodoči kupci predlagajo, za kateri pick-up si želijo Go-Fast Campers, se bo ponudba zagotovo še razširila.

PREBERITE ŠE: GMC SIERRA 2500HD ALL MOUNTAIN CONCEPT: NIKOLI VEČ NE BOSTE OBTIČALI V SNEGU

Galerija – Go-Fast Campers: ko se pick-up spremeni v mobilno spalnico

Dodatne Informacije

Več informacij:
gofastcampers.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Elektrifikacija v glavah kupcev avtomobilov – dizli že v manjšini