Untitled-1
V zraku · buzz buzz

Google je objavil trende iskanja za leto 2013. Objavljamo lestvico desetih najbolj iskanih ter Googlovo kompilacijo dogodkov, ki so zaznamovali letošnje leto.

Google je objavil svoje letno poročilo trendov, ki vključuje kompilacijo dogodkov, ki so zaznamovali leto 2013 ter lestvico s stotimi najbolj iskanimi pojmi na spletu. Prvo mesto po iskanosti na spletu je pripadlo smrti velikega Nelsona Mandele; drugo igralcu Paulu Walkerju, ki je ravno tako preminil decembra v tragični nesreči ter četrto smrti Coryja Monteitha, igralca iz serije Glee, ki je umrl julija zaradi zaužitja prevelike količine mamil.

Na tretje mesto se je uvrstil iPhone 5S, na peto pa Harlem Shake manija. Na Google Zeitgeist 2013 si lahko ogledate, kateri so bili najbolj iskani pojmi na Googlu po svetu pa tudi, katere osebnosti, recepti, diete itd. so najbolj popularni na internetu.

Sledi lestvica desetih najbolj iskanih v letu 2013:

1. Nelson MandelaOdpri galerijo
New York Deževne fotografije največjih svetovnih metropol Dogodki in ljudje, ki so zaznamovali leto 2013. Orisani dogodki in ljudje, ki so zaznamovali leto 2013 14330331_source V Švici imajo bazen poln denarja Waseem Zabaven koledar newyorških taksistov ·