fbpx

Filmski napovednik: The Fate of the Furious (Hitri in drzni 8, 2017)

Film The Fate of the Furious (2017)

Osmo nadaljevanje oktanske franšize Hitri in drzni bo nosilo naslov The Fate of the Furious. Premiera filma Hitri in drzni 8 je napovedana za 14. april 2017, že danes pa si lahko pogledate prve prizore iz filma, ki ga je režiral F. Gary Gary, režiser filma in Straight Outta Compton – Zgodba o N. W. A. Vračajo se stari znanci – Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jason Statham, Michelle Rodriguez in Kurt Russel – med novimi obrazi pa najdemo oskarjevki Charlize Theron in Helen Mirren ter Scotta Eastwooda.

Osmi del neustavljive filmske franšize Hitri in drzni (Fast & Furious) se bo imenoval The Fate of the Furious (2017). Gre za prvi del nove trilogije, ki bo serijo po nesrečni smrti Paula Walkerja zapeljal v nove vode. Pod film se podpisuje režiser filmov Italijanska misija, Pogajalec, Bodi kul in Straight Outta Compton – Zgodba o N. W. A., F. Gary Gray, ki je v tej vlogi nasledil Jamesa Wana.

Eksplozivno, kot vedno!
Eksplozivno, kot vedno!

Poleg znanih obrazov – Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Kurt Russell in Jason Statham – je Universal Pictures na seznam igralcev dodalo še kopico novih zvezdniških imen na čelu s Charlize Theron (Pobesneli Max: Cesta besa) in Helen Mirren (Ženska v zlatu, Eye in the Sky), od prepoznavnih imen pa sta tu še Scott Eastwood (Odred odpisanih) in Kristofer Hivju (Igra prestolov).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Spider-Man: Homecoming (2017)

Dwayne Johnson ponovna napenja mišice.
Dwayne Johnson ponovna napenja mišice.

To bo drugi del iz serije Hitri in drzni brez Paula Walkerja, ki je ‘manjkal’ tudi v šestem delu, Hitri in drzni: Tokio Drift (2006). Filmska franšiza Hitri in drzni (2001) je do zdaj v kinematografih zaslužila že prek 3,9 milijarde ameriških dolarjev, samo zadnji del je k temu dodal 1,5 milijarde.

Utrinki iz filma The Fate of the Furious (Hitri in drzni 8):

Dodatne Informacije

Akcijski kriminalni triler
Hitri in drzni 8
(The Fate of the Furious, ZDA, 2017)
Režija: F. Gary Gray. Igrajo: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Scott Eastwood, Kurt Russell, Jason Statham, Elsa Pataky, Nathalie Emmanuel, Don Omar, Tego Calderon, Charlize Theron, Helen Mirren, Kristofer Hivju.

V kinu od 14. aprila 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!