fbpx

22. Orto obletnica: rojstni dan Orto Bara z Brkovi

Orto Bar praznuje že 22. obletnico in tokrat smo vabljeni na zabavo v znamenju rokenrola, na kateri bodo med drugim nastopili tudi razvpiti gosti s Hrvaške – Brkovi. Ste pripravljeni na žur do jutranjih ur?

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Orto Bar, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
predprodaja: 7 €, na dan koncerta: 9 €

22. Orto obletnica bo postregla s pravo rockenrol zabavo, ki bo tokrat potekala kar na treh prizoriščih Orto Bara.
V starem baru bodo poskrbeli za pester nabor rock hitov, klasik, pa tudi nekaterih spregledanih draguljev iz sfer hard rocka, glama in heavy metala. Za nas bosta skrbela radijska voditelja, DJ-a, predvsem pa nebrzdana ljubitelja rocka in težke glasbe že(l)jnih deklet, Šujo in Gorjanec.
V klubu se bomo lahko na Rock’n’ Roll Saturday night naplesali v ritmu rock’n rolla, rockabillya, rhythm’n’bluesa, swinga itd., kjer bo za nas vrtel DJ Martin 13.

PREBERITE ŠE: Veseli december 2016: kje so najboljše zabave?

V Hali nas čaka koncert razvpite hrvaške turbo fitness punck rock sarkastične parodije na balkanski turbo Brkovi. Skupina iz Zagreba je spojila mnoge popolnoma nekompatibilne glasbene žanre – turbofolk, punk rock, heavy metal – in je danes verjetno največja atrakcija na hrvaški glasbeni sceni.


Žurka bo torej odlična izbira za tiste, ki se jim po žilah pretakala rock, in za vse, ki si želite dobrega žura do jutranjih ur.

Dodatne Informacije

Več informacij:
orto-bar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!