Grdi ‘halloween’ puloverji so vse, kar potrebuješ, da odženeš poletje
V zraku · buzz buzz

Nismo se niti poslovili od poletja, a največji ljubitelji halloweena na spletu že strašijo s srhljivimi tematskimi vzorci, ki so jih vključili v vsako področje svojega življenja. Ker nimajo vsi radi sonca in vročine, so privrženci hladnejših dni ustvarili halloween puloverje, s katerimi lahko odženeš poletje in prikličeš mračne dni. Ti je ta ideja všeč?

Čeprav halloween nima nikakršne zveze s Slovenijo, se je trend šemljenja, prirejanja zabav v čast tega praznika in nakupovanje s halloweenom povezanih izdelkov uveljavilo tudi pri nas. Kar je najbolj kul, tega praznika ne slavite zgolj en dan, temveč je cel mesec namenjen peki bučnih piškotov, ogledovanju srhljivih filmov in nošenju tematskih puloverjev. Ko je ravno govora o puloverjih, letos boste lahko z nošenjem takšnega puloverja dejansko odgnali poletje. Ko jih boste videli, vam bo jasno, zakaj.

Galerija slik – Halloween puloverji

Halloween puloverOdpri galerijo

Fotograf prikaže, koliko plastike ‘požre’ ocean v 60-ih sekundah. Fotograf prikaže, koliko plastike ‘požre’ ocean v 60 sekundah 100 let stare fotografije najlepših žensk prejšnjega stoletja. 100 let stare fotografije najlepših žensk prejšnjega stoletja Obstaja zgolj en mali detajl, ki bo naredil tvoj dan boljši. Obstaja zgolj ena mala podrobnost, ki bo naredila tvoj dan boljši ayo-ogunseinde-324306-unsplash S katerim astrološkim znamenjem nikoli, prav nikoli, ne bi smeli v razmerje? · · · · · ·